Erkek giyim & Yeni eklenenler

tamam canım eklerim ne demek şimdi kahvaltı zamanımız birazdan eklesem senin için uygunmu başka bir ihtiyacın varsa söyle belki elimde vardır canım

canım en son eklediğim gömlekte o fiyata dahil içinde yani beyaz tişortle 27,5 dedim düz 25 yaptım beyaz tişort ücretsiz geliyor sana

kapıda ödeme olmuyuor artık galiba,o şekilde 2.buçuk masraf alınıyo...tabi sölediğim bankalar yoksa mecburen öle olcak...diğer sayfaya eklediklerimle bu sonresimdekiler

kapıda ödeme gönderilmiyor canım ...ben bankalara kesiliyor diye biliyorum ptt hesaba bende yatırdım kesinti yapmadılar hiç banka hesabım yok malisef beyaz tişortü gönderiyorum sana...gömleklerden seç beğen hediye göndereyim sana

sağol canım..garabntide hesabın varsa karşı tarafın da hesabı varsa,karşı tarafın kredi kartı nosuna parayı yatırırsan almazlar diye biliyorum yoksa 5 tl alıyorlar.Eğer karşılıklı garantide hesabınız yoksa git ziraat bankasına 2 tl masraf keser diğer bankalar için...

canım benim hesabım yok karşı tarafta iban no gönderdi yinede açıklama için teşekkür ederim...

canım benim hesabım yok karşı tarafta iban no gönderdi yinede açıklama için teşekkür ederim...

rica ederim o zaman sana verilen ıbanla ziraate gidersin diğer işlemlerden başka banka diye tıklarsın ödemen gerçekleşir ve 2.buçuk lira masraf ödemiş olursun...sen de bana ptt hesap nonu yazarsan sonra ödemeni yapar haber veririm ama şimdi değil canım olur mu

garantinin işlemleri ziraat bankasında yapılıyormu aaaa iyi oldu bu çok sağol canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…