Erkek giyim & Yeni eklenenler

onların bedenlerini nedir?

canım kotlar 36 33 yazıyor toplamda 4 tane kot var 3 tane orjinal birtanede mağza ürünü var
iki tane kumaş var biri 46 beden diğeri 44 beden yepyeni hiç giymedi desem yeridir eşim kumaş pantolon giymeyi sevmiyor
3 adette keten var biri lcw marka füme renk 36 34 yazıyor
biride p.g.s. marka siyah renk 46 yazıyor
biride cannot jeans marka siyah renk 33 32 yazıyor
istersen bel ve boy ölçebilirim

Canm pantalonlarada bakcam ama deri olan kac beden ve nne kadar ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım deri olan sunlife marka 75 ile 85 kiloya kadar olur biz mağzadan 169 tl ye almıştık sıfır hiç giyilmedi çok şık vede spor her türlü pantolonla giyilebilir fiyat 50 tl

Bayanlar pantolonların resimlerini bebek çocuk bölümüne yüklemişim yanlışlıkla başlık ....bunlarda pantolonlarımız...diye açılan konulardanda bakabilirsiniz

bunlar da gömlekler

tamam canım bunlarıda ayırıyorum sana bir tane daha var gömlek siyah ve gri renk gibi çizgili onuda ekliyeyim onada bak seçtiğin uzun kollu gömleğe benziyor canım gömleklerin hepsi yepyeni fiyatlarıda uygun kaçırma bence

toplu alımda tam takım yatak örtüsü hediye.......

canım kargomda geliyo seçtiklerim bilemedim şimdi ya fazla olurlarsa şimdilik bunları ayırayım kargom gelince ilave yapabilirim

canım hep anlayamadım bu mesajı ben sana uygun olanları bakıp uygun bir fiyat söylerim birazdan canım

canım ben başka arkadaşlardan da aldım henüz kargom gelmedi...fazla almış olmayayım diye şimdilik senden az ayırıyorum.Kargom gelince diğer arkadaşlardan nelere ihtiyacım olduğunu anlarım ona göre senden daha çok ürün alabilirim dedim..şimdil,ik seçtiklerim yani 8 parça ne tutuyo..sen yine de o bahsettiğin ürünlerin resimlerini fotolarsan sevinirim. Zahmet olamzsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…