- 5 Haziran 2013
- 1.157
- 79
- 163
- Konu Sahibi melisguldemir
-
Benim eşim hayatta ikinci el giymez. Boyle eşi için ürün bakanlara şaşırıyorum dogrusu. :)
birisine yardım için bakılıyor
Babamın bedeni aradığınız bedene uymuyor..Ama akrabalarımla irtibata geçicem..Ücret talep etmiyorum. Özelden irtibata geçicem sizinle 2-3 gün içerisinde.
Tesekkur ederim. Ben 50 tl lik biseler alayim diye dusundum en basta. Sonra ne kadar cok olursa o kadar iyi olur diye dusundum ve o yuzden 2. El sordum arkadaslar. 2. El hayatta giymem yada giez diyen arkadaslar var. Ama temiz ve kaliteli hatta az kullanilmis olan birsuru kiyafet ve ayakkabi satiliyor. Gerektigi yerde bende degerlendiririm bana gore garip degil. Milyonlar basmiyor kimse. Yardim olmasa da garip bir yani yok. Kendime de alabilirim mantikli buldugum surece. Medcezir arkadasim konu biraz disari tasti teşekkürler tekrar
Tesekkur ederim. Ben 50 tl lik biseler alayim diye dusundum en basta. Sonra ne kadar cok olursa o kadar iyi olur diye dusundum ve o yuzden 2. El sordum arkadaslar. 2. El hayatta giymem yada giez diyen arkadaslar var. Ama temiz ve kaliteli hatta az kullanilmis olan birsuru kiyafet ve ayakkabi satiliyor. Gerektigi yerde bende degerlendiririm bana gore garip degil. Milyonlar basmiyor kimse. Yardim olmasa da garip bir yani yok. Kendime de alabilirim mantikli buldugum surece. Medcezir arkadasim konu biraz disari tasti teşekkürler tekrar
Sen boşver onları, hayatta 2. el giymeyenler bu bölümden çıkmıyor nedense..
Ben yarın öbür gün sana bildiricem durumu
benim eşim markasız ayakkabı kot pantolon vs giymezdi mavi jeans pantolonlarını iş yerinde harab ederdi ama şimdi pantolon almak istiyor öncelikler ağır basıyor düşmez kalkmaz bir Allah büyük konuşmamak lazım evet ben pantolon arıyorum ikinci el derken belki alınıp az kullanılmış veya kullanılmamış olabilir yadırgamak çok ayıp bence neden olmasın ...
valla belki cesaret edip açıkça 2. el alıyorum yada satıyorum demem yakınımdaki insanlara. ama benim kafamdan olan çok insan var ama nedense toplumsal baskı yüzünden kimse içindekileri dile getirmiyor. Ben çocuklarımın yada kendimin kıyafetlerini tertemiz ve az kullunılmış olduğu halde verecek insan arıyorum ve teklif ederken de kılı kırk yarıyorum kalbi kırılmasın diye. oysaki o kıyafetleri alırken birsürü para veriyor insan. burda satışa koymak mantıklı alanlar için de mantıklı. hem alan kar ediyor hem satan, aldığı ve kullanamadığı yada boşa para verdiğini düşündüğü şeyin zararını az da olsa kurtarıyor.
BÜYÜK KONUŞMAMAK GEREK.
Benim eşimde giymez ve hatta erkeklerin çoğu giymez ve karşı çıkar bence. ama giyecek olan arkadaşlar için de kınama yapmayın rica ederim.
bu arada eşim şimdi uyumak üzereydi sordum kendisine baya kıyafet yani özellikle kazak türü seçip vermiştik ama gömleklerinden seçmedik kendisi M beden giyiyor S gibi yani istediğiniz beden hiç giymediği gömlekleri var onunda eğer seçerse bende veririm ... yani hani yeterki işine yarasın hayrımız olsun madem ki ihtiyaç var.. ve emin olun asla kendimizin giymeyeceği yani beğenipte giymeyeceği şeyler değil ... ama yerleri yok eşim tıbbi ve sınai gaz işi yani tüp işi diyeyim yaptığı için işi pis her şeyi giyemiyor zaten giysede hep mahvoldu ... ama sıfır gömlekleri var... eğer seçerse bende gönderirim... size yemin ederim damatlığını damattan aldı ve normal günde de giyilebilir formdaydı yani hani düğün dışındaki özel günlerde onu bile kayınvalidemin sokağında hasta bir çocuk vardı yani biraz akli hasta nişanlığını damatlığını keten takımlarını hep vermiş... bunları neden söylüyorum burada ikinci el diye kınanmışız ya yok değil eşimin kıyafeti çok ... ama kot pantolonlarını hep işyerinde mahvetti ve şimdide almak istiyor ... ama tabi masraflar çok ... 2 keer tüp bebek tedavisi gördüm birinde kulalndığım ilaçlar hep boşa gitti ve yeniden aldım kullandım ... ve ilaçların bir tanesi 360 tl bunlardan 6-7 kutu kullandığım oldu ve haftaya salı yine ilaç alacağım tüp ebbek tedavinm için o yüzden kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez bu yüzden konuşmak kınamak veya ay benim eşim giymez demek hoş değil ... giymezse giymesin yada burda söylemeye ne gerek var biz bunu bilince ne oldu yani ... biz bunu öğrenince ne oldu birileri bi yerlere mi yükseldi anlamadım inanın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?