- Konu Sahibi melisguldemir
-
M ve L beden erkek kazak, hırka,alt eşofman ve hırka satmak isteyen varmı. temiz ve yeniye yakın olsun mümkünse. 50 tl ye verebileceğiniz kombinleri gösterebilirmisiniz. yada kendi sayfamdaki ürünlerle de takas yapabilirim. hem takas hem parayla da devam edebiliriz alışverişe.
bedeni küçük kalıplı XL beden de olabilir.
en uygun fiyatlı, temiz ve 50 tl lik limitime fazla ürün sığdırmanız tercih sebebim olacaktır.
İhtiyacı olan birine gönderilmek üzere yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
Bende sayfamda oduncu gömlek var sıfır,iki tane biri sıfır,diğeri 1 kere giyilen pantolonlar var,beden oplarak litle big olan 40/42 ye olur,diğeri baharlık pantolon 38/ 40 a olur.....kazak istersen bakarım..ayakkabı kaç numara giyiyor geçen birine sıfır hediye ettim 40 numara,elimde 1 kere giyilen 41 no ayakkabı da var,istersen
bende var erkek kiyafet kazak boğazlı kazak gömlek mont antalon kışlık bulamazsanız söyleyın resim koyarım
tmm hemen çeki yuklicemhenüz bulamadım eklerseniz sevinirim zahmet olmazsa
isterseniz gömlek tshirt te var
eklediğiniz için teşekkür ederim. şöyle söyleyim 2-3 tanesini beden olarak geniş buldum. kaban istemiyorum.boğazlı kazak ve hatırlamadığım bir tane daha vardı beğendiğim ama diğerleri deforme olmuş gibi geldi fotograftandır belki de. Ben o iki resmi alacak olduğum kişiye gösterip isterse size özel mesaj atarım teşekkürler
yardım amaçlı dediniz bende ne var ne yok gömlek kot kazak tshirt hefsini koyacaktım. 5o tl ye ne verebilirsiniz yazmışsınız
seçmek isterseniz siz bilirsiniz tabi tanesi 5 tl olsun .3 tane alırsanız 1 ni seçin hediyem olsun bari kargo bedeli tutsun
başlıkta açmamıştım satıyorum diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?