• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek giyim satanlar aranıyor

melisguldemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
498
59
123
34
Adana
M ve L beden erkek kazak, hırka,alt eşofman ve hırka satmak isteyen varmı. temiz ve yeniye yakın olsun mümkünse. 50 tl ye verebileceğiniz kombinleri gösterebilirmisiniz. yada kendi sayfamdaki ürünlerle de takas yapabilirim. hem takas hem parayla da devam edebiliriz alışverişe.
bedeni küçük kalıplı XL beden de olabilir.
en uygun fiyatlı, temiz ve 50 tl lik limitime fazla ürün sığdırmanız tercih sebebim olacaktır.
İhtiyacı olan birine gönderilmek üzere yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

canım hm marka mont var elimde bi tane yeni gibi. fiyatı 20 tl.

$IMG_0986.jpg

canım hm marka mont var elimde bi tane yeni gibi. fiyatı 20 tl.

Eki Görüntüle 930721

canım mont ihtiyacı yok diye biliyorum. daha çok kazak hırka kalın sweet buluzlar bakıyorum. bir de bir kaç tane 50 tl lik ürün gösterirseniz daha iyi olur. tek kargoyla almak istiyorum ondan...
teşekkür ederim ilgin için. başka varsa bakabilirim

M ve L beden erkek kazak, hırka,alt eşofman ve hırka satmak isteyen varmı. temiz ve yeniye yakın olsun mümkünse. 50 tl ye verebileceğiniz kombinleri gösterebilirmisiniz. yada kendi sayfamdaki ürünlerle de takas yapabilirim. hem takas hem parayla da devam edebiliriz alışverişe.
bedeni küçük kalıplı XL beden de olabilir.
en uygun fiyatlı, temiz ve 50 tl lik limitime fazla ürün sığdırmanız tercih sebebim olacaktır.
İhtiyacı olan birine gönderilmek üzere yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Bende sayfamda oduncu gömlek var sıfır,iki tane biri sıfır,diğeri 1 kere giyilen pantolonlar var,beden oplarak litle big olan 40/42 ye olur,diğeri baharlık pantolon 38/ 40 a olur.....kazak istersen bakarım..ayakkabı kaç numara giyiyor geçen birine sıfır hediye ettim 40 numara,elimde 1 kere giyilen 41 no ayakkabı da var,istersen

Bende sayfamda oduncu gömlek var sıfır,iki tane biri sıfır,diğeri 1 kere giyilen pantolonlar var,beden oplarak litle big olan 40/42 ye olur,diğeri baharlık pantolon 38/ 40 a olur.....kazak istersen bakarım..ayakkabı kaç numara giyiyor geçen birine sıfır hediye ettim 40 numara,elimde 1 kere giyilen 41 no ayakkabı da var,istersen

şimdi sayfana bakarım. ayakkabı numarasın 42 olması gerek ama uygun olursa ona fırsat kalırsa sorarım no sunu.evet kalın ve kışlık giysi aradığımdan kazaklara bakmak isterim 2 yada 3 numara 38-40 beden bazısında 42 olur. zayıf çünkü

bende var erkek kiyafet kazak boğazlı kazak gömlek mont antalon kışlık bulamazsanız söyleyın resim koyarım

bende eşim için kot pantolon istiyorum aslında hiç pantolonu kalmadı zavallımın beden de genelde 2 beden işte en küçük bedenin bvir büyüğü kaç oluyorsa işte

isterseniz gömlek tshirt te var

eklediğiniz için teşekkür ederim. şöyle söyleyim 2-3 tanesini beden olarak geniş buldum. kaban istemiyorum.boğazlı kazak ve hatırlamadığım bir tane daha vardı beğendiğim ama diğerleri deforme olmuş gibi geldi fotograftandır belki de. Ben o iki resmi alacak olduğum kişiye gösterip isterse size özel mesaj atarım teşekkürler

eklediğiniz için teşekkür ederim. şöyle söyleyim 2-3 tanesini beden olarak geniş buldum. kaban istemiyorum.boğazlı kazak ve hatırlamadığım bir tane daha vardı beğendiğim ama diğerleri deforme olmuş gibi geldi fotograftandır belki de. Ben o iki resmi alacak olduğum kişiye gösterip isterse size özel mesaj atarım teşekkürler

yardım amaçlı dediniz bende ne var ne yok gömlek kot kazak tshirt hefsini koyacaktım. 5o tl ye ne verebilirsiniz yazmışsınız
seçmek isterseniz siz bilirsiniz tabi tanesi 5 tl olsun .3 tane alırsanız 1 ni seçin hediyem olsun bari kargo bedeli tutsun
başlıkta açmamıştım satıyorum diye :44:

yardım amaçlı dediniz bende ne var ne yok gömlek kot kazak tshirt hefsini koyacaktım. 5o tl ye ne verebilirsiniz yazmışsınız
seçmek isterseniz siz bilirsiniz tabi tanesi 5 tl olsun .3 tane alırsanız 1 ni seçin hediyem olsun bari kargo bedeli tutsun
başlıkta açmamıştım satıyorum diye :44:

Evet yardim amaçlı ama alacagim kisi 23yasinda ve ona gore ve fazla degorme olmayan ve genc birine hitap eden olmasi daha sevindirici olur almisken. Deforme olanlari yuze tutmak zor olur ama genclere hitap eden guzel ve kaliteli biseler olursa daha iyi olur. Fiyatlari da uygun tutmussunuz tesekkurler. Zayif birazda. Eklediklerinizden birkaci genis gibi.

aslında deforme yok ilk ve dördüncu resim olabilir genç arkadaş için başka ne var bi bakıyım

Benim eşim hayatta ikinci el giymez. Boyle eşi için ürün bakanlara şaşırıyorum dogrusu. :)

Back