Mrb benim kesinleşti cinsiyet, erkemiş, hala alışmaya çalışıyorum:) Bir de isim bulmaya çalılıyorum, sizin de netleşti mi?Umut dünyası:))tmm cnm yazarım burdan allah hayırlısını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb benim kesinleşti cinsiyet, erkemiş, hala alışmaya çalışıyorum:) Bir de isim bulmaya çalılıyorum, sizin de netleşti mi?Umut dünyası:))tmm cnm yazarım burdan allah hayırlısını versin
Cnm ben de başka bi doktora daha gittim erkek dedi o da dediğin gibi alışmaya çalışııorum o ilk üzgünlüğm gitti ama bazen aklıma gelmiyor değilMrb benim kesinleşti cinsiyet, erkemiş, hala alışmaya çalışıyorum:) Bir de isim bulmaya çalılıyorum, sizin de netleşti mi?
Sizin neyiniz oldu pekibanada 2li tarama testinde erkeğe benziyor ama kesin değil dedi kımdeye soylemedık o yuzden belkı değişir. sağlıklı olsunda ... 3-4 hafta sonra daha kesın sonuç alırız herhalde
Merhaba 17. haftada nasıl pipi görünmemiş peki12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi
14 haftalıkken kesin erkek dedi
ama başka bi doktor 17.haftada pipi görünmüyo kız dedi
ama sonra kesin olarak erkek dendi
hatta dün yüzde 1500 erkek dedi:))))))))))))))))
çok erken yanılma olabilir bi daha ki kontrole netleştirirsiniz
Neye göre kız demiş acaba bi şeyler gösterdi mi bacak arası boş kız dedi mi nasıl erkeğe dönüyor anlamıyorum 16. Haftada pipisi var çocuğun nasıl görünmüyor da sonradan görünüyorBana 16.haftaya kadar kız dendi 21.hafta da erkek olduğunu öğrendik
Neye göre kız demiş acaba bi şeyler gösterdi mi bacak arası boş kız dedi mi nasıl erkeğe dönüyor anlamıyorum 16. Haftada pipisi var çocuğun nasıl görünmüyor da sonradan görünüyor
İşte kafalarına göre mi söylüyorlar anlamadım ki. Erkek diyince demediniz mi geçen hafta pipisi neredeymiş diye kordonla karışmış olsa erkek deseler kız çıksa anlarım da pipi görmeyip kız diyorlar sonra nasıl erkeğe dönüyor üstelik 20. Haftadan sonra. O kadar çok ki bi de böyle olay yaşayan o yüzden artık hiç güvenemiyorum yaBiz önce ozel hastaneye gittik. Kiz dedi ama bacak arasinda bisi var kordon uda olabilir dedi. Sonra kendi devlet hastanemize gittik sürekli kontrol altında olduğum. Baktı kız bu dedi emin misiniz dedim evet dedi. Aradan 1 hafta geçti ayrıntılı ultrason um vardı girdik o xaman da 22 haftalik tim herşeyi çok normal gayet sağlıklı eşim de yanımdaydı gel babaşı sende bak tabancasına deyince ben şok gecirdim. Bize bu hastane de kiz demislerdi başka yere de gittik dedim . Ayrıntılı ultrason kesinlikle doğrudur artık yanılma olmaz dedi doktor .
BenArkadaşlar 11+5 günlük hamileyim doktorum bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olduğu zaman cinsiyeti hemen belli oluyormuş doğrumu sizce?Sizede başta erkek deyip sonra kız olan oldu mu?
Hayir ikili test sadece genetik bir bozukluğu varmı diye bakılıyor bildiğim kadarı ile kesin cinsiyet tahmini 15. Hafta diye biliyorum2li testi de yaptılar ama sonuçlarını almadım henüz 2 li testte cinsiyet belli oluyormu ki?