benimde 1 oğlum var 12 haftlakıkken doktor erkeğe benziyo demişti 16 haftada erkek dedi ve erkek oldu şimdi tekrar hamileyim yine 12 haftamda erkeğe benziyo dedi 17 haftada erkek dedi şubatta kontrolüm var aaa yanlış görmüşüm bu erkek değil kızmış dese keşke diyorum tabiki önce sağlıklı olmasını isterim ama hani bi kızım olsa fena olmaz diyorum
benim ilkinde 11+5 de %90 erkek dedi
16+4 te kesin kız dedi
bunda erken sormadım nasılsa o haftalarda çok karıştırıylıyor diye 17. haftada öğrendim
bakar bakmaz kız dedi
Arkadaşlar 11+5 günlük hamileyim doktorum bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olduğu zaman cinsiyeti hemen belli oluyormuş doğrumu sizce?Sizede başta erkek deyip sonra kız olan oldu mu?
Banada 12 ve 13 de erkek dedi pipi bile gösterdi bnde 16,haftayı bekliyorm lakin görüyorum ki doğuma kadar yanlş tahminler var:))Ben de 12. haftanın sonlarındayım, bana da doktorum bir kaç gün önce bizim isteğimiz üzerine bir tahminde bulundu ve çok hareketli olduğu için net seçilemiyor ancak nubunu görebildiğimiz kadarıyla azcık yukarda o nedenle erkek olabilir gibi ama siz yine de kıyafet almayın 16. haftada tekrar gelin o zaman netleşir dedi, doktorum da çok iyi bi doktor yanılma payı olur mu bilmiyorum, en başta sağlıklı olması tabi ama ben yıllardır hep ilk çocuğum kız olsun istedim, hatta iki kızım olsun istedim, biraz hayal kırıklığı oldu fakat pek belli etmedim doktoruma, 16. haftayı beklicem, hala içimde belki kız olur diye bi umut var
Umarım önce sağlıklı olmasıyla birlikte istediğiniz cinsiyette bi evlada sahip olursunuz.. haber verin bana da, ben de yazarım burdan ..Banada 12 ve 13 de erkek dedi pipi bile gösterdi bnde 16,haftayı bekliyorm lakin görüyorum ki doğuma kadar yanlş tahminler var:))
Umut dünyası:))tmm cnm yazarım burdan allah hayırlısını versinUmarım önce sağlıklı olmasıyla birlikte istediğiniz cinsiyette bi evlada sahip olursunuz.. haber verin bana da, ben de yazarım burdan ..