Erkek deyip kız bebeği olan oldumu

Bir arkadasim doguma kadar kiz bildi. Her seyi pembe aldilar, oda falan hepsi... Bir dogdu erkek. Hatta neden bu kadar yanilma oldu diye hormonlarina bile baktilar kiz hormonu mu var diye. Kismet iste :)

Doğuma kadar erkek bilip, adını belirleyip hatta bebek şekerlerini ona göre isimli ve mavi yaptırıp da kız doğuranını bile duydum :) Doğuma akrabası girmese bebekler karıştı diyeceklerdi :) Bana amniyosentez sonucu ile söylediler de öyle ikna oldum bizimkinin kız olduğuna ama hala %100 gözüyle bakamıyorum "ya yanlış kişinin sentez sonucuna baktılarsa" diye :)))

Son düzenleme:
benim ilkinde 11+5 de %90 erkek dedi
16+4 te kesin kız dedi
bunda erken sormadım nasılsa o haftalarda çok karıştırıylıyor diye 17. haftada öğrendim
bakar bakmaz kız dedi

11+5 de %50 erkek dendi 17. haftamda kız olabilir dendi 21.haftamda erkek %100 dendi ve ve hep erkek olduğu anlaşıldı ve erkek ee bende gördüm erkek olduğunu :))

Bukadar erken belli oluyor mu ki cinsiyet ya

Ben 13 haftalıkken gittim doktorum birşeysöylemedi bende sormadım doğrusu

buarada yengeme kız denmişti erkek oldu ama erkek diyipte kız çıkanı bilmiyorum

benimde 1 oğlum var 12 haftlakıkken doktor erkeğe benziyo demişti 16 haftada erkek dedi ve erkek oldu şimdi tekrar hamileyim yine 12 haftamda erkeğe benziyo dedi 17 haftada erkek dedi şubatta kontrolüm var aaa yanlış görmüşüm bu erkek değil kızmış dese keşke diyorum tabiki önce sağlıklı olmasını isterim ama hani bi kızım olsa fena olmaz diyorum

ya al benden bi tane daha elde 1 erkek var kız istiyorum amma velakin benim de 2. erkek teyzesi bende acaba kız duyarmıyım diye düşünüyorum hala ama duyamam galiba ne yapalım hayırlısı :)

cnm banada 14.haftamda bebeğimin cinsiyetine erkek dedi doktorum..20.haftama kadarda hep erkek biliyorduk.ama ben 20.haftamdan sonra doktorumu değiştirmek zorunda kaldım yeni doktorum ise ilk muayenede bana kızım olacağını söyledi komşumda bazı arkadaşlarda olduğu gibi erkek bebek bekleyip doğumda kucağına kızını aldı :)

Son düzenleme:
14. haftada erkek dendi
17. haftada kordon var pipi görünmüyor %95 kız dendi
18. haftada kontrolde yine pipi görünmüyor ama sanki yumurtalığa benziyo dedi %90 erkek dedi
20. haftada sancım nedeniyle başka doktora gittim kıza benziyor dedi ama emin değildi
22. haftada ayrıntılı ultrsonda % 100 erkek olduğunu öğrendikk sonundaaaaaaaa

bu kararsızlık adamı mahvediyorr yaaaaaaaa

bende 14+3üm daha belli değil.cok merak ediyorum.eşimin 3 gün sora doğum günü var ona süpriz yapıp sölemek istiyorm.acaba gitsem sölermi.yada 4 boyutlu ultrasonla bakan nereleri var izmirde biliyormsunuz

Ben bununla ilgili hiç unutamayacağım bir olay yaşamıştım
en yakın arkadaşıma erkek dediler usg de pipiside gözüküor eşi o kağıdı aldı tüm arkadaşlarına oğlum oluor diye hava attı eyemek ısmarladı

diğer kontrolüne ikimiz gittik dr bir önceki söylediğini hatırlamayarak evet cnmmm kızımız çok sağlıklı dedi arkadaşım şok oldu ama böle dediniz dedi yok dedi dr sölediğini inkar etti falan.

neyse eşi ile buluştuk arkadaşımı görünce elindeki poşetleri aldı elinden ver cnm taşıma diye arkadaşım kız olacak dedi eşi poşetleri üstüne fırlattı ve bizi yol ortasında bıraktı gitti hayatımın şokunu yaşamıştı ogün şimdi kızları 7 yaşında adam kızına tapıyor oda babasına

onlar unuttu ama ben hiç unutmadım bu olayı

benim ilkinde 11+5 de %90 erkek dedi
16+4 te kesin kız dedi
bunda erken sormadım nasılsa o haftalarda çok karıştırıylıyor diye 17. haftada öğrendim
bakar bakmaz kız dedi

size birşey soracağım ultrason yanılmaları topiğini okuyordum, mesajınız gördüm, 1 oğlum var 2.ye hamileyim bugün 11+5. günü dr. bu da erkek gibi dedi pipiye benzer birşey gösterdi klitoris de olabilri dedi, 2 hafta sonra kesin söyleyecekmiş, sizde de aynı şey mi olmuştu doktorunuz tecrübeli bir dr. muydu
teşekkür ederim

Arkadaşlar 11+5 günlük hamileyim doktorum bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olduğu zaman cinsiyeti hemen belli oluyormuş doğrumu sizce?Sizede başta erkek deyip sonra kız olan oldu mu?

canım benin bende 12 haftalık hamileyken %90 erkek dedi doktor bey. hep kız istiyordum ve biraz hayal kırıklığı yaşadım. ama sonra 16. haftada kız dedi. ama ben bu sefer başka bi doktor görene kadar inanmadım :) ayrıntılı ultrosonda kız dediler ve rahatladım. ondan sonra alışveriş yaptım hatta..
bekle derim 4-4.5 ayından sonra daha ii görünüyor.

ya kızlar peki erkek diyipte yada kız diyipte sonradan değişen bebişler çin takvimine göre uyuyormu
mesala çin takviminde erkek drda erkek olabilir gibi bi yorum yaptı ama bebek kız oldu felan
varmı böyle aranızda
bana dr 11 haftalıkken pipide olabilir klitorisde kordonda gibi bi yorum yaptı:))çin takvimine görede erkek:)ne oldugunu henüz bilmiyorum en son gittiğimdede açmadı bacaklarını kuzucuğum

ben cinsiyetimi göstermemişim doktorumda çok ünlü biriymiş kemik gelişimime bakıp %90 erkek demiş doğuma kadar da hep erkek bilinmişim doğumdan sonra doktor beni kucağında ameliyathaneden çıkarıp ee kız oldu bu demiş şok içinde :) o yüzden bebekliğim hep maviler ve yeşiller içinde geçmiş tabiki 20 sene öncesiyle bugünü karşılaştırmak da saçma oldu konuyu böldüm :26:

bana 12. haftada doktorum kıza benziyor dedi. doktorum doçent ve bende güvendim çünkü bir oğlum var ve kız çooooookkk istiyorduk eşimde bende. çok sevinmiştik hatta 17. hftaya kadar pembe bir battaniye bile ördüm ona. 17. haftada yine kontrole gittik doktor erkek dedi yıkıldık. hala acaba kız mı diye düşünmeden edemiyorum. keşke herşeyi mavi olsa da kendi kız olsa. keşke doğumda öğrensem kız olduğunu çok isterdim. herkes böyle deyince kızıyor çok istedim ve baya hüsrana uğradım ve istemedim bi ara. Sonra tevekkül ettim vardır bir hayır bunda da. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ben de 12. haftanın sonlarındayım, bana da doktorum bir kaç gün önce bizim isteğimiz üzerine bir tahminde bulundu ve çok hareketli olduğu için net seçilemiyor ancak nubunu görebildiğimiz kadarıyla azcık yukarda o nedenle erkek olabilir gibi ama siz yine de kıyafet almayın 16. haftada tekrar gelin o zaman netleşir dedi, doktorum da çok iyi bi doktor yanılma payı olur mu bilmiyorum, en başta sağlıklı olması tabi ama ben yıllardır hep ilk çocuğum kız olsun istedim, hatta iki kızım olsun istedim, biraz hayal kırıklığı oldu fakat pek belli etmedim doktoruma, 16. haftayı beklicem, hala içimde belki kız olur diye bi umut var

Banada 12 ve 13 de erkek dedi pipi bile gösterdi bnde 16,haftayı bekliyorm lakin görüyorum ki doğuma kadar yanlş tahminler var:))

Banada 12 ve 13 de erkek dedi pipi bile gösterdi bnde 16,haftayı bekliyorm lakin görüyorum ki doğuma kadar yanlş tahminler var:))
Umarım önce sağlıklı olmasıyla birlikte istediğiniz cinsiyette bi evlada sahip olursunuz.. haber verin bana da, ben de yazarım burdan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…