Erkek deyip kız bebeği olan oldumu

ozd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
37
0
Arkadaşlar 11+5 günlük hamileyim doktorum bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olduğu zaman cinsiyeti hemen belli oluyormuş doğrumu sizce?Sizede başta erkek deyip sonra kız olan oldu mu?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 11+5 günlük hamileyim doktorum bebeğim için erkeğe benziyor dedi erkek olduğu zaman cinsiyeti hemen belli oluyormuş doğrumu sizce?Sizede başta erkek deyip sonra kız olan oldu mu?

selam bizede doktor aynen senin gibi erken bi tarihte erkeğe benziyor dedi,hatta sonraki gidişimizde de erkek dedi,ama 2 li testin olacağı zamanda kız dedi,yani 16.veya 17.haftaydı sanırım,bence doktorlar erkenden tahminde bulunmaları yanlış,sende tam cinsiyetini belli olacağı haftayı bekle derim

banada kemik yapısına bakarak %70 erkek demişti doktor ama kızım ( durum ) olacak erken tahmin yanıltıyor

2li testi de yaptılar ama sonuçlarını almadım henüz 2 li testte cinsiyet belli oluyormu ki?

bana 17.haftamızda erkek dedi doktorumuz. Ama herzaman bir yanılma payı olabileceğini düşünerek kendimi koşullandırmıyorum ve de buna göre kıyafet falan almadım.
İLerleyen zamanlarda yapılan tahminler daha doğru oluyor bence.

12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi
14 haftalıkken kesin erkek dedi
ama başka bi doktor 17.haftada pipi görünmüyo kız dedi
ama sonra kesin olarak erkek dendi
hatta dün yüzde 1500 erkek dedi:))))))))))))))))
çok erken yanılma olabilir bi daha ki kontrole netleştirirsiniz

11+4 te erkek dendi 17 haftalıkken kız olabilir deddi 20 de kesin erkek dedi ki bende gördüm 24 te ve 27 de de erkekdi hep baktım sordum ve gördüm:)

benim doktorum da 12. haftada erkeğe benziyor ama daha çok erken, kesin bişi söylemek için biraz daha beklemek gerekir dedi. sonra 16. haftadaki kontrolümde kesin erkek dedi, ondan sonraki her kontrolümde de onayladı. ama daha doğum yapmadım bakalım....

canım banada ilk dr.u 12.haftada %80 erkek dedi. 16.haftada başka dr.a gittim kesin kız dedi.hala daha kız diyor. erken haftalarda öğrenmek benc dorğu değil ben tavsiye etmiyorum. bebeklerde ilk önc klitoris oluşuyor 10.ve 11.haftalarda. sonra yavaş yavaş ya içeri doğru gelişerek kız bebek oluyor. yada dışarı doğru gelişerek erkek bebek oluyor. yani 12-13. haftalarda sadece klitoris halindeyken görünerek yanıltabiliyor.

bence tahmın ıcın cok erken banada 12. haftamda %70 kız demıstı meğer oglusum olucakmıs 37. haftamdayım safak az kaldı darısı basına canım... ama sencınsıyetı için 7. aya kadar hıc bır zman emn olma

Slm.

Bana 11. haftada ikili test muayenemde erkek dedi.
14+3 kontrolundeyken kız dedi.
16+5 de yine kız dedi.

15 gün sonra detaylı ultrasonum var bakalım bu sefer yine kız mı çıkıcak :))

işyerinden bir arkadaş 8 haftalıkken düşük yaptı.
kürtaj sırasında hemşire cinsiyetinin ne olduğunu merak ediyorsan söyleyebilirim demiş. erkekmiş
düşünün 8 haftalıkken biliniyor
16. haftada rutin kontrole gittiğimde doktor göremiyorum tam olarak ama erkeğe benziyor dedi.
20. haftada 4 boyutlu ultrasona girdiğimde (tıp fakültesinde doçent baktı) doktor gülerek nasıl görememiş %100 kız bu dedi.
aslında biliniyor ama etik gereği mi yoksa başka gerekçelerle mi bilmiyorum söylenmiyor.
sağlıklı olsunlar tek ki
herkese sağlıklı doğumlar.

bana da 12 haftalıkken çok hareketliğe erkek olabilir dedi 16 haftalıkken kesin değil kız olabilir dedi 20.haftada kız dendi 24.haftada ayrıntılı ultrasona girdim gene kız dendi hala kız diye biliyoruz yarın 33.haftaya başlıcaz

erken tahminler yanıltıcı olabiliyo...iyi bi profesördü doktorum,yani tecrübeliydi...12. haftamda üstelik biz sormadan pat diye söyleyiverdi %90 erkek diye...başka bi doktora gittim 19+2 de kız dedi...kafamız karıştı haliyle ve 2. düzey ultrason kontrolünde yani doppler muaynesinde kız olduğu kesinleşti...herşey mümkün...

benimde aklım çok karışık kızlar.. bilerek erken baktırmadık, yanlış sonuç çıkmasın diye.. ama yinede değişti

17. haftada bir doktor kesin erkek dedi

20. haftada benim doktorum 90 % kız dedi...

iki hafta sonra detaylı ultrasona gircez, inşallah bu sefer kesin belli olur...:ecrin_bebek:

banada 2li tarama testinde erkeğe benziyor ama kesin değil dedi kımdeye soylemedık o yuzden belkı değişir. sağlıklı olsunda ... 3-4 hafta sonra daha kesın sonuç alırız herhalde

bana da 16.haftamda büyük ihtimal erkek dendi.bence en azından 16-17 e kadar bekleyin derim.20 lere kadar dayananlarda var.ben görüyorum etrafımda.ama ben dayanamadım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…