• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Dediğin...

SheKeRs_Sey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
111
0
46
Kayseri
ERKEK DEDİĞİN

Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak Bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle

Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek

İnce olacak; seni senin kadar düşünecek Sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek Senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek

Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek

Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek

Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek

Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak

Ruhunu okşamasını bilecek Romantik olacak kimi gün habersizce kucağında çiçeklerle çıkıp gelecek Özel günleri unutmayı marifet sanmayacak

Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı Gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler, erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir Erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak

Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek Her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek Sadece kendi canının istemesine bağlamayacak her şeyi

Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak Cesur olacak cesur Seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek

Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek

Erkek dediğin askına sahip çıkacak Korkak olmaz erkek dediğin Erkek dediğin iyi sevişecek Koyun gibi yatmayacak, bir an önce şu iş bitse demeyecek

Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin Bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildirVe sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi şehvet değildir

Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey
Zeki olacak

Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek Kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi
katmasını da

Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak
Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak

Erkek dediğin önce sevecek
Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez Bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de Babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı

Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak

O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin
Pısırık olmayacak erkek dediğin Erkek dediğin erkek olacak
Seni sadece sen olduğun için sevecek Parayla pulla, kariyerle, güçle, kimin ne dediğiyle hareket etmeyecek

Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın

Hepsini anladım da erkek dediğin neden yakışıklı olacak?Tamam yakışıklılık bir artı.Hatta önemli bir artı.Yakışıklı olmazsa erkek değil demek biraz ters sanki.Çocuğun elinde değil ki yakışıklı olmak :emir_bebek:

ßen yazmadm alıntı ßu
ßen onun ıcın nerde demedm :( yakısıklı olması ö deil :( sevsın saysn yeter:( yakısıklılk en son planda

ßen yazmadm alıntı ßu
ßen onun ıcın nerde demedm :( yakısıklı olması ö deil :( sevsın saysn yeter:( yakısıklılk en son planda

Anladım canım böyle erkek gerçekten çok az.Mükemmeliyeti aramak yerine en az kusurluyu aramak gerekir diye düşünüyorum.Ve elimizdeki dışarıdaki kötü olayları görüp kocalarımızın kıymetini bilmek lazım ;) Bu arada bir de kendimize bakıp kötü olan davranışlarımızı tespit edip üzerine gitmemiz lazım :69:
Sevgilerimle

Back