Anket Erkek Dediğin Kaşlı Gözlü Olur ... Diyenler Demiyenler?

Erkek Dediğin Kaşlı Gözlü Olur ... Diyenler Demiyenler ?

• Evet erkek dediğin kaşlı gözlü olur

OY: 10 50,0%
  • Hayır sadece kaş göz yetmez

OY: 8 40,0%
  • Saçları dökülmüş olsa bile çekiciliği olsun yeter

OY: 2 10,0%

• Ankete Katılan
    20

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Evli bir bayan olarak merak ettim.

Erkek kardeşimi ikna edemediğim bir durum var. Saçları fena halde hızla dökülmeye

başladı. Kullanmadığı saç çıkarıcı serum şampuan kalmadı

Kafasını fazla taktı bu duruma.

Kızlar seni kel kalınca da çok beğenir diyorum anlatamıyorum ..

Ama nasıl kaşlı gözlü anlatamam. Çatık kara kaşlı anlı dar çok çekici kahve rengi

Kenan İmirzalıoğlu gibi bakışları var. Yüz hatları uyumlu.

Mesela son zamanların favorisi Soner Sarıkabadayı. Bilerek kazıyor saçlarını.

Kellik bir erkeğe böyle yakışır mı ? ( tabii bu benim kendi beğenim siz ne düşünürsünüz bilemem )

çok yakışıklı kel erkekler var.. açıkçası kafa yapısını ve yüz şekline bağlı..
çok takılmamak lazım bence.. şahsen kel erkekleri beğenirim ben..

herkesın zevkı tercıhı farklı olur veya gordugun anda hıssettıgın duygulara kel veya sacları sarı veya burnu soyle dıye ters tepemezsın.soner sarıkabadayı bencde cok karızmatk duruyor ohoooo bakalım kac kız ekranda hayranlıkla bakıyor.
onemlı olan begenmek ve huyu suyu guzel olsun yeter.

herkesın zevkı tercıhı farklı olur veya gordugun anda hıssettıgın duygulara kel veya sacları sarı veya burnu soyle dıye ters tepemezsın.soner sarıkabadayı bencde cok karızmatk duruyor ohoooo bakalım kac kız ekranda hayranlıkla bakıyor.
onemlı olan begenmek ve huyu suyu guzel olsun yeter.

Benim istediğim yanıt sadece Beğeni açısından.

Kardeşimin de kafa şekli ve yüz hatları güzel yani kellik O na yakışıyor ama gel de anlat !

Evli bir bayan olarak söylemem ne denli doğru olur bilemicem ama

kel erkekler bence hoş .. Ki eşimin fırça gibi saçları vardır
kaydirigubbakcemile3

Seven her şekilde sever bunu kıstas almamalı bence."Senin saçın az, döşün kıllı değil (bir ara böyle bir kadın vardı ehehe), yok bilmemne" diye sorun çıkartmaz zaten, aşıktır, sever karşısına çıkan insan.

Kişisel olarak ben kel erkekleri çekici bulmuyorum.Hadi saçı fırça gibidir kazıtır tamam ama zaten keldir full kazıtır ama tepeden bakınca zaten saçın hiç çıkmadığını adamın %90 kel olduğunu görürsün.Yüze, göze göre de yapı değişir, bazısı kel oğlan gibi dururken bazısı çok karizma da durabilir.
Bu arada eşimin babasında gram tel saç yok.Güneşte tepesine bak, makyaj tazele o kadar pürüzsüz.Ara ara eşimin saçlarına bakıp açılma olup olmadığını kontrol ediyorum.Eşimin suratı büyük, yanaklar falan elma elma.Kaşlı gözlü bir adam ama saçları dökülürse tam bir tosuncuk olur.Onu yada kendimi "ay kazıt çok karizma olursun" diye kandırmak yerine, serumsa serum, ektirmeyse ektirme yola devam eder bir çözüm bulurdum.

Son düzenleme:
Ama bir insanın ölünceye dek değişmeyen

her daim bakacağınız yerleri kaşları ve gözleridir.

İnsanın yaşlandıkça teni bozulur kilo alır saçları dökülür

ama kaşları ve gözleri hep aynı kalır.....

herkesin zevki farklıdır kel erkekleri beğenen bir çok kadın var ki bunları tv seyrediyoruz ama açıkcası benim tarzım değil gibi

şekil varsa tamam ama kaşı gözü birbirine girmişse hoş değildir herhal....

Bizim hatunlar beni nasıl utandırdı ... ohaoldumsmile

Benim gibi düşünenler yoğunlukta olur zannettim ama yanılmışım.

Hayır bir müddet sonra anket sonuçlarını kardeşime gösterecektim moral olsun diye .

Çocuk yakında 25 yaşında olacak ve ciddi anlamda kızlar peşinde delikafadulden

Ama kendisini inandıramıyor...

Artık ne mümkün , bizim hatunlar olunca her yeri olsun diyor :roflol:

Erkekler için geçerli değil ki bu.
Bence kadın dediğin de kaşlı gözlü olmalı.
Fakat Allah herkeze varmiyor.
Ben şanslıyım amasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Soner Sarıkabadayı'yı ben de çok beğeniyorum hoş adam a.s
Bunun dışında benim babam da dayım da saçları biraz döküldüğü için kazıtıyorlar ve acayip de çekici gözüküyorlar bence saçla karizmanın alakası yok, zaten gidip 'apaçi' gibi jöle kutusunda yıkanıp geleceğine saçı olması daha iyi opuyorumnanaktan

Back