• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek çocuğu olan anneler yardım edebilir mi?

neslihannee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
9
0
16
İstanbul
Arkadaşlar, özellikle erkek çocuğu olan anneler bir konuda yardım edebilir misiniz? Benim 8 yaşında bir oğlum var. Bu yaşına kadar banyo yapmasında ona ben yardım ediyordum ama artık büyüdüğünü ve kendisi yıkanması gerektiğini düşünüyorum. Ama kendisine bıraktığımda hiçbir zaman banyoya girmeyecekmiş gibime geliyor. Hala onu zorla ben banyoya sokuyorum.
Sizce bu yaşlarda onu hala benim yıkamam doğru mu? Kaç yaşından sonra kendi başına yıkanmaya başlamalı sizce?
Özellikle bu yaşlarda veya daha büyük erkek çocuğu olan annelerden yardım bekliyorum....
Teşekkürler....

Arkadaşlar, özellikle erkek çocuğu olan anneler bir konuda yardım edebilir misiniz? Benim 8 yaşında bir oğlum var. Bu yaşına kadar banyo yapmasında ona ben yardım ediyordum ama artık büyüdüğünü ve kendisi yıkanması gerektiğini düşünüyorum. Ama kendisine bıraktığımda hiçbir zaman banyoya girmeyecekmiş gibime geliyor. Hala onu zorla ben banyoya sokuyorum.
Sizce bu yaşlarda onu hala benim yıkamam doğru mu? Kaç yaşından sonra kendi başına yıkanmaya başlamalı sizce?
Özellikle bu yaşlarda veya daha büyük erkek çocuğu olan annelerden yardım bekliyorum....
Teşekkürler....

Benim değilde ablamın iki oğlu var büyük olan senin kuzunun yaşında.Aynı istek ondada var,ablam çözüm yolunu şöyle buldu;
anlaşma yaptılar anne oğul,beraber girecekler ve önce ablam yıkayacak sonra ablam çıkacak bir sürede kendisi yıkanacak. banyoya girerken giymesi için kısa şort aldı onu giyiyo her banyoya girerken.Böylece iki tarafında istekleri oluyo.Sende deneyebilirsin.

Güzel fikirmiş canım çok teşekkür ederim. Sanırım böyle bir şeyi ben de deneyebilirim. Yalnız şortu tam anlayamadım. Çocuk için mi şort aldı ablan?

Back