• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan erkek bohçasında hangi bakım ürünlerinden memnunsunuz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

fiancee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
347
8
318
saat, cüzdan gibi şeylerin kalitelisini almak kolay ama erkek kozmetik markalarının hangisi iyidir pek bilmiyorum :s
en pahalısı iyidir mantığından gitmek istemedim. balsam, traş losyonu vs eşinizin ya da nişanlınızın memnun olduğu markalar nelerdir?
parfüm hugo boss ya da lacoste düşünüyorum.
ve son olarak erkek bohçasına klasik bildiğimiz parçalardan başka enteresan neler tavsiye ediyorsunuz? çok mu konuştum efeettt fekat bu benim ilk açtığım konum :KK31: :KK34:

Son düzenleme:
pijama falan gibi şeyler için dolaşıp almam gerekiyor bari bunu internetten getireyim istiyorum :s
artık olmadı nivea falan gibi bir markayı netten alıcam ya da avondan sipariş veririm ben de

Canım bence Niveadan şaşma, bütün ürünleride güzeldir. Bu bakım ürünlerinde bildiğin markayı al derim. Bende Niveadan aldım hep,foto yüklicektim ama birtürlü yüklenmiyo

canım biz nişan bohçasında eşime Gillette after shave ve traş köpüğü, nivea yüz temizleme jeli, calvin klein parfüm duş jeli ve traş sonrası balsamı, oral b diş fırçası ağız gargarası, colgate diş macunu,saç fırçası, loreal saç jölesi aklıma gelenler bunlar canım eşim cok memnun kaldı ve severek kullandı hepsini :)

sevgilimin saçları uzun bi türlü kestiremedim bu gidişle bohçaya toka filan koyucam :1:
yarın ailesi geliyor daha önce tanışmış ama uzun konuşamamıştım artık etraflıca konuşulacak bu duruma göre ben de alışverişe başlıycam :)

avon alma bence. kaliteli değiller ben almıştım sevgilime; beğenmedi. şimdi nişan bohçası için aldım. gilette ve nivea markasının ürünlerini almanı tavsiye ederim. 3-5 bıçaklı yedekleriye birlikte jilet, traş sonrası için balsam, traş kolonyası, traş köpüğü ya da jeli ( bunu ona sor hangisini kullaıyormuş), deodorantlıyla birlikte parfüm seti ( çok para vermek istemezsen adidası tercih edebilirsin; en azından marka), diş macunu, fırçası, saç jölesi ya da her ne kullanıyorsa saçına. aslında temel şeyler bunlar ama bende bütçe geniş diyorsan daha da ekleyebilirsin. bunların dışındada tarak, tırnak makası vs. koymayı unutma tabi...

avon alma bence. kaliteli değiller ben almıştım sevgilime; beğenmedi. şimdi nişan bohçası için aldım. gilette ve nivea markasının ürünlerini almanı tavsiye ederim. 3-5 bıçaklı yedekleriye birlikte jilet, traş sonrası için balsam, traş kolonyası, traş köpüğü ya da jeli ( bunu ona sor hangisini kullaıyormuş), deodorantlıyla birlikte parfüm seti ( çok para vermek istemezsen adidası tercih edebilirsin; en azından marka), diş macunu, fırçası, saç jölesi ya da her ne kullanıyorsa saçına. aslında temel şeyler bunlar ama bende bütçe geniş diyorsan daha da ekleyebilirsin. bunların dışındada tarak, tırnak makası vs. koymayı unutma tabi...

teşekkür ederim gereksiz şeylerdense ihtiyaç olacak her şeyi alabileceğim en kaliteli şekilde almak istiyorum bu yüzden nivea falan olacak sanırım. parfümde de artık kıyarız paraya :))

Back