Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
montu 20 tlye düşürdüm arkadaşlar..fenerbahçenin galibiyetinden dolayı da eşofman takımı 7,5 tl oldu
merhaba,
3 aya kadar diyor ama ben daha uzun süre kullandım. bahçıvanı ek yaptım uç kısmına daha uzun kullanmak için. orjinaline sağdık kalarak tabi. içi polarlı.
Canim mont 3 aydanfazla kullanilmaz mi sanki buyuk duruyo.. fb takim, slopet ve montu 30 tl yParsan alirim :)) kargo senden tabi oyle yazmissin :))
kusura bakma yeni gördüm mesajını...açıkçası bebeğinin boyuna bağlı tabi kullanılabilir.. ben 1 yaş yazanları 1,5 2 yaşına kadar kullandığım oldu. çok fazla indirim istemişsin :) şöyle yapalım bence.. dediğim gibi uzun süre kullansın diye ben tadilat yaptım bahçıvanda pek belli değil...elimden de gelir böyle şeyler söylemesi ayıp :))) o hediyem olsun...mont ve eşofman 27,5 zaten.... kargoyu sen karşılarsın...böylece yarı yarıya karşılamış oluruz...uyar mı???
Canim kapida odeme yapacagim icin 5 tl fazladan odeme yapicm zaten :) kRgoda benden o da 5 tl.. 37,5 tlye maal olck bana.. esofman kalsin.. mont ve slopet ne kadar olur en son.uygun bisey soylede yeni dogacak bebesime hediyen olsun
canım benim kapıda ödeme niye yapıyorsun ki boşu boluna 5 tl fazladan ödüyorsun. ben burada ve başka sitelerde çok alışveriş yapıyorum. güven meselesi tabi ama. ben şöyle yapıyorum.. ürünleri sabah eşimle gönderiyorum yolunun üstünde ptt kargo var. o postalayıp bana takip numarasını veriyor. ben de sana takip numarasını gönderiyorum.. kontrol ediyorsun ve gün içinde sen de bana havale ya da eft yapıyorsun...olmaz dersen aynı fiyat olsun o da..
Cnm disari cikamiyorm enfeksiyonm var.hastanem 10 dk yuruyus mesafesinde oraya bile taksiyle gidiyorum yoksa neden veriyim 5 tl.. butun bebek a.v netten yaptim oldugu kadar.. mont ve slopet toplm kac olur
iyide adrese teslim göndericem dışarı çıkmana gerek yokki.. ikisi aynı fiyata olur yazmıştın dikkat etmedin sanırım.. 30 ediyor ama 27,5 olsun o da..
Netten havale yapmadim daha once nasi yapicam
banka hesabın yokmu internet şubesini kullanmak için başvur hemen. herseferinde niye boşa para veresin yazık günah.. ilerde bebeğin olacak o zaman daha da zorlanırsın...
Canim esim garanti bankasinin internet subesi uyeligi var.. musteri nosu kac bimiyorum. Ordan yapabilirim dimi. aradim mesgula aldi 15 20 dk icinde doner bana. Bana yarim saat musade et.bide elinde varsa 3 6 aylik gezdirmelik cicide olabilir. Slopet, pantolan vs.. alirim. Foto koyarsan sevinirim..
tabiki olur.. internet şubesinde havale eft falan da ya ücretsiz ya da çok ucuz 50 kuruş 1 tl gibi.. bi arkadaş benden haber bekliyor sen almazsan o istiyor.. bugün beklerim tabi sorun olmaz.. ekte çok güzel bir cici koyuyorum...aziz bebe 'den bir tulum.. sıfır sayılır... boyu birden atınca gezmelikti zaten 2 kere bile giydiremedim çok üzülmüştüm.. beğenirsen onu da düşünebilirsin...Eki Görüntüle 862042 Eki Görüntüle 862043
Cnm tulum vs cok ben daha ckk pantoln tarzi dusunuyorum. Cnn saolsun iban no ozelden yaz gonderiyim havale yapiyim.. yaptiktan sonra adres veriyim kargoyla gonderirsin.. havale 27,5 olarak yapiyorm o zaman
tamamdır canım..şimdi çocuğu okuldan almaya gidiyorum. akşama yazarım ancak. zaten haftasonu var taa pazartesiye kalacak.. kapalı ptt kargo..
Anlastik oldu o zaman...