Bebek İkinci El Erkek Bebeklere Yazlık Ciciler 3-6 Ay Mart-Nisan Anne Adayları İçin >>>>>>

Canım beğenmene çoook çok sevindim iyi günlerde güle güle giysin oğluşun.Paşaya ve sana sevgilerimizi gönderiyoruz:)

Beğenmenize sevindim şuan mobilden giriyorum,yarın satılanları belirticem.Sevgiler

Cnm hepsini almadim ben daha baya urun var alinti yapip cevapladim ondan hepsi cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hepsi gitti sandım bi an:)) merak ettim kalanları.begendiklerimden kalan varsa alıcam ama acaba olur mu ki benim bebise temmuzda dogcak çünkü

Bnmde haziranda dogucak aldiklarim olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hepsi gitti sandım bi an:)) merak ettim kalanları.begendiklerimden kalan varsa alıcam ama acaba olur mu ki benim bebise temmuzda dogcak çünkü

Canım bence büyük gelirler,eylül ekim gibi giydirebilirsiniz
satılan ürünler:
1.Lcw turkuaz lacoste tişört 5tl ,Nar çiçeği şort 7,5tl;
3.Lcw beyaz tişört 5tl(kravatı kendim yaptım,sonradan ekledim)Nar çiçeği şort 7,5tl;
14-Bukalemunlu mavi kısa tulum 5tl;
16.Mickey mauslu kısa tulum;

Bir arkadaş daha sordu ürünleri,kendisinden cevap bekliyorum.

biraz daha yaza denk gelseydi bi kac tane alırdım cnm ama cok tatlılar gerçekten.ama en beğendiklerim gitmiş:) yinede tşkler bilgi verdginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…