Gebeliğe Hazırlık Erkek Bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
siz önceki teknik detayı okumamışsınız belliki bu gruptaki hemen hemen herkes bunları biliyor ama x kromozunun yaşama ve hızı y kromozonun yaşama ve hızı ile ilgili detay vermişler alıntıladım aşağıda okursan sebeblerini yazmışlar kurdukları hipotezin.
Okursan değil de okurnasız daha ince ve naif bir anlatım oluyor.
Konu sahibine bilgi amaçlı yazdım.
Eleştirel yazıya açığım ama.... Ben gurubun yazdıklarını okumadım benden daha bilgili bilgiler yazmış
siz önceki teknik detayı okumamışsınız belliki bu gruptaki hemen hemen herkes bunları biliyor ama x kromozunun yaşama ve hızı y kromozonun yaşama ve hızı ile ilgili detay vermişler alıntıladım aşağıda okursan sebeblerini yazmışlar kurdukları hipotezin.
Emredersiniz.

evet spermler 2-3 gün yaşar diyorlar zaten. benim de eşim nöbetçiydi, ben her ihtimale karşı boş geçmeyeyim demiştim ama neyse ki Allah nasip etti. Ben de erkek hissediyorum nedense ilk günden beri. Başkalarının kız çocuğu olduğunda inşallah benim de kızım olur derken, erkek hissetmem ve erkek kıyafetlerine bakmam da bir tuhaf
Bende acayip kız hissediyordum hatta ilk kız ayakkabısı aldım bulantılarım hala geçmedi yüzüm gözüm çöktü çirkinleştim herkes kızın olacak diyordu benimki bütün teorileri yıktı :D sizinkini kız diye hissettim nedense bakalım evladın ayrımı asla olmuyor yeterki sağlıklı sıhhatli olsun annesi. Konuyuda saptırdık konu sahini çok özür :dua:

Bende acayip kız hissediyordum hatta ilk kız ayakkabısı aldım bulantılarım hala geçmedi yüzüm gözüm çöktü çirkinleştim herkes kızın olacak diyordu benimki bütün teorileri yıktı :KK70: sizinkini kız diye hissettim nedense bakalım evladın ayrımı asla olmuyor yeterki sağlıklı sıhhatli olsun annesi. Konuyuda saptırdık konu sahini çok özür :dua:
demek ki çok yakışıklı bir oğlan çocuğu geliyor annesi :KK36: Aynen valla evladın kızı erkeği yok. Hayırlı evlatlar yetiştirelim yeter ki:dua:

Konu sahibi, cinsiyeti belirleyen erkektir.
Ama yumurta catladigi an iliski flaan y'lerim daha hizli olmasindan dolayi olasiligi arttirdigi da soylenir.
''Erkek Bebek Isteyenler"" topigine bi goz atin bence.
Allah gonlumuze gore versin hepimizin

Okurken yüzümde tebessüm oldu, bunlara inanan var mı hâlâ???
Size tıbbi teknik olarak açıklayalım.
Kadında x kromozomu vardır.
Erkekte de x ve y kromozomu vardır.
Cinsiyeti "BABA BELİRLER".
Baba x kromozonu verirse kız y kromozonu verirse erkek olur.
Yani iki evladınızın kız olmasını da baba belirledi.
Yumurtlama gününüz hangi gün ise o gün hamile kalırsanız. Sizin yumurtlama gününüz adetten hemen sonra değilse istediğiniz kadar birlikte olun hamile kalamazsınız.
Keza diyelim yumurtlama gününüz adetten hemen sonra cinsiyeti baba belirler.
Ayrıca vajinal duş hiç sağlıklı değildir. Ortamın florası bozulur.
Canım doğru haklısın erkek belirliyor. Ama erkek spermler hızlı ve az yaşıyor kız spermler yavaş ama uzun yaşıyor. Yanı yumurtlama gününde döllenmeye en müsait olan erkek spermler oluyor :KK66:

Cinsiyeti sizin yumurtlamaniz belirlemiyor maalesef. Erkeğin yumurtaniza gonderdigi milyon spermin arasında yarisi kazanan hangi kromozoma sahipse cinsiyet o oluyor. Ister 14. Gün-de deneyin ister 24. Eninde sonunda nasibinizde ne varsa o gelip sizi buluyor. Kanmayın bunlara.

ben de yumurtlama günü ilişkiye girdim bakalım daha cinsiyet belli değil. Ertesi günü değerlendiremedik. erkek ya da kız olsun diye düşünmedim sadece öyle denk geldi.
Ne olsa kabulumüz zaten evlat sonuçta:KK36:
Merhaba cinsiyeti ogrenmissinizdir muhakakk. Erkek bebek forumunu okudum da merak ettim tam yumurtlama günü hamile kalmışsınız ya :)

Cnm bialakasi varmi bilmiyorum ben adetten sonra 14 ve 15 gunu degerlendirmistim ama cocuk olsun diye cinsiyet farketmez ilkcocuk zaten

Back