Gebeliğe Hazırlık Erkek Bebek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nermin3419

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
217
66
48
36
Hayırlı akşamlar hanımlar yaşım 31 iki kızım var büyük kızım 13 küçük kızım 7 yaşında çok şükür Rabb'ime ki iki kız evladına sahibim bi tanede oğlum olsun istiyorum Rabb'im önce tabiki hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz ama o meyvenin de tadına bakmayı istiyorum adetten 14 gün sonra eşinle beraber olursan bebek erkek olur diyorlar çevremdekiler eğerki adetten hemen sonra beraber olursan bebek kız olur diyorlar böyle birşey varmı ?birde ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş alıncada bebek erkek oluyormuş erkek bebeğe hamile kalan anneler tavsiyelerinizi bekliyorum

canim

canim ne alakasi var rabim isterse olur Allah dua et ne guzel iki kiziniz var saglikli
Canım ben Rabbime duamı da ediyorum sen merak etme evet çok şükür saglikli iki kiz annesiyim ama oğlumun da olmasını isterim öncelikle herşeyin hayırlısı başta da belirttiğim gibi eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz dedim ve nette de yazıyor Muş cinsiyet belirleme gibi...

ovulasyon testiyle takip et. erkek için tam yumurta çatladığı gün birlikte olacaksın. onun da mantığı y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı hareket edip çabuk ölürmüş.
Ama ovulasyon testi şart ve yine de garantisi yok.
Yalnız bir şey de var ki gördüğüm, kim illa oğlum olsun diye diretirse Allah vermiyor sanki. Birinin 8 kızı olmuş. Oğlan olsun diye yapmış hep ve 9. da oğlanı bulmuş.
Yine biri oğlan olana kadar doğurucam diyordu ama 3 kızı oldu. 3ten sonrasını da gözü kesmedi herhalde.
gerçi siz böyle dememişsiniz. Allah gönlünüzden geçeni versin

Benim burada okuduğum kadarıyla ovulasyon testiyle erkek bebek sahibi olanlar var. Ovulasyon testinde pozitif görüldüğü gün veya bi sonraki yani silikleştiği gün ilişkiye girilirse erkek olma ihtimali çok yüksek ama bu (tıbbı olarak). Tabiki en iyisini Rabbim bilir. Hakkınızda hayırlısı olsun

bende once saglıklı hayırlı olsun sonra kızım olsun istiyorum ama ovulasyon gununde hamıle kalınır dıyorlar 2 yıldır ovulasyon yapmadım bebekte olmadı. şimdide ihtimal artsın diyorum ama erkek olur diyorlar tabi erkek olsun kız olsun once hayırlı saglıklı olsun her zaman sadece gönlüm kıza yakın

Canim benim Rabb'im önce hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin gönlümüze görede nasip eylesin inşallahaadetten sonra kız oluryor deniyor ve denenmiş olarakta benim ikiside öyle oldu adet sonrası çok Şükür iki kız annesiyim ama bi oglumda olmasını isterim nasipse....

Benimde bi oğlum var Rabbim ikinciyi nasip ederse benimde gönlüm kızdan yana ama Rabbim ne verirse hayırlı sağlıklı sihhatli versin gerisi önemli değil

Bu tıbbende doğrulanmış birşey sebebi y kromozomunun çabuk ölmesi x in daha uzun yaşaması. Ben yumurtlama günümde hamile kaldım bebeğim erkek. Ama tabi yumurtlama gününde kalıp kızı olanlarda var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Tam olarak ayarlayabilmek elbette ki mümkün değil, her şeyin en doğrusunu en hayırlısını Allah bilir.
Siz de biliyorsunuzdur, kadın ın yumurtası ayda sadece ortalama 24 saat döllenmeye açık oluyor, çatlamış vaziyette oluyor. Erkeklerden gelen sperm hücrelerinin ise x kromozomlu yani kız cinsiyetli olanlar daha yavaş hareket edip daha uzun süre hayatta kalıyor. y kromozomlu yani erkek cinsiyet hücreli spermler ise hızlı hareket edip az hayatta kalıyor. Eğer yumurtanız çatlamış iken ilişki durumunuz olursa, y kromozomlu spremler erken davranacağından erkek bebeğiniz olur. Eğer öncesinde ilişki olduysa sonra yumurta çatlarsa ortamda hala canlı kalabilen x kromozomlu spermlerden biri ile kız bebeğiniz olur. Tabi ki tam olarak çatlama anını tahmin edebilmek mümkün değil. Ama Ovulasyon testleri var ben de gebe kalacağım zaman kullanmıştım. Bu testler yumurta çatlama gününü takip etmemizi sağlıyor. Ben erkek bebeğim olsun diye yapmadım ama gözlemim genelde ovulasyon testi kullanan arkadaşların çoğunluk oğlu oldu.

İki oğlum var bence nasip Rabbim ne yazdıysa o ben de bir kızım olsun çöl isterim ama bilemem ne olur ilerde aman Sağlıklı olsun da kız erkek çok önemli değil bence

Okurken yüzümde tebessüm oldu, bunlara inanan var mı hâlâ???
Size tıbbi teknik olarak açıklayalım.
Kadında x kromozomu vardır.
Erkekte de x ve y kromozomu vardır.
Cinsiyeti "BABA BELİRLER".
Baba x kromozonu verirse kız y kromozonu verirse erkek olur.
Yani iki evladınızın kız olmasını da baba belirledi.
Yumurtlama gününüz hangi gün ise o gün hamile kalırsanız. Sizin yumurtlama gününüz adetten hemen sonra değilse istediğiniz kadar birlikte olun hamile kalamazsınız.
Keza diyelim yumurtlama gününüz adetten hemen sonra cinsiyeti baba belirler.
Ayrıca vajinal duş hiç sağlıklı değildir. Ortamın florası bozulur.

siz önceki teknik detayı okumamışsınız belliki bu gruptaki hemen hemen herkes bunları biliyor ama x kromozunun yaşama ve hızı y kromozonun yaşama ve hızı ile ilgili detay vermişler alıntıladım aşağıda okursan sebeblerini yazmışlar kurdukları hipotezin.

yumurtlama gününden kastınız..? ovulasyonda pik gördüğünüz gün mü yoksa ertesi gün mü?

Adet sonrası kız olur yada 14 gün sonrası erkek olur diye bişey yok bence. Çünkü ben hemen adet sonrası hamile kaldım ve erkek bekliyorum. Nasip kısmet bu işler. Allah sizede nasip eder umarım ...

yumurtlama gününden kastınız..? ovulasyonda pik gördüğünüz gün mü yoksa ertesi gün mü?
Evet en koyu olduğu gün. Ben pek alakası olduğunu sanmıyorum dediğim gibi tıbben böyle birşey var ama tamamen erkeğin spermine bağlı

Evet en koyu olduğu gün. Ben pek alakası olduğunu sanmıyorum dediğim gibi tıbben böyle birşey var ama tamamen erkeğin spermine bağlı
ben de yumurtlama günü ilişkiye girdim bakalım daha cinsiyet belli değil. Ertesi günü değerlendiremedik. erkek ya da kız olsun diye düşünmedim sadece öyle denk geldi.
Ne olsa kabulumüz zaten evlat sonuçta

ben de yumurtlama günü ilişkiye girdim bakalım daha cinsiyet belli değil. Ertesi günü değerlendiremedik. erkek ya da kız olsun diye düşünmedim sadece öyle denk geldi.
Ne olsa kabulumüz zaten evlat sonuçta
Bizimde öyle oldu ertesi günü değerlendiremedik yanlış hatırlamıyorsam bayram geliyodu memlekete gitmiştik o aydan hiç umudum yoktu ama olmuş ben hep kız hissediyordum çin rus bilmem ne takvimleri hep kızdı ama bizimkinin pipisini çekip verdi doktor inşallah gönlünden geçen olur sağlıklı şekilde

evet spermler 2-3 gün yaşar diyorlar zaten. benim de eşim nöbetçiydi, ben her ihtimale karşı boş geçmeyeyim demiştim ama neyse ki Allah nasip etti. Ben de erkek hissediyorum nedense ilk günden beri. Başkalarının kız çocuğu olduğunda inşallah benim de kızım olur derken, erkek hissetmem ve erkek kıyafetlerine bakmam da bir tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…