Örgü Erkek bebek örgülerimmm el emeğimm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok beğendim ellerine sağlık
ben de 3 aylık pantolon örmek istiyorum. kaç ilmekle başlanıyor söyleyebilir misin. bi de ağına gelene kadar kaç sıra örmek gerekıyor. örnek varsa ekleyebilir misin

çok beğendim ellerine sağlık
ben de 3 aylık pantolon örmek istiyorum. kaç ilmekle başlanıyor söyleyebilir misin. bi de ağına gelene kadar kaç sıra örmek gerekıyor. örnek varsa ekleyebilir misin
canım ben işi işi örmüyorum hanzedem sor istersen o bilir kusura bakma yardımcı olmak isterdim
hepside çok güzel olmuş arkadaşım bayıldım .ellerine sağlık süperler
tesk ederim
çok beğendim çok güzel olmuş
teskkürler
mavi ayıcıklının resmini kaydettim anneme(sevqilimn annesi) qöstercem yapsınn :))))
hadi bakalım kolay gelsin
cnm burdaki convers patikler için hangi marka ip yada hangi ip kullandın..bunların kalınlıkları hoşuma gitti..cevaplarsan çok sevinirim..ellerine sağlık hepsi çok güzelll...sevgilr
canım derya baykalın tercihi pırlanta ve inci iplerim buyrunnnnnnnnn

Çok güzeller yaa, maşallah marifetliymişsinde :) Benimde bebeğim 5,5 aylık oldu ama daha hiçbir hazırlık yok. Zaten elimden gelmiyor örgü... Güle güle giydir, çok güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…