• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek olmasi için ne yapmaliyim

Adetinizin peşine döllenme olursa kız, yumurtlama döneminde olursa erkek diyorlar.
Kesinlikle katiliyorum. 2 cocugum var ozellikle bunun icin yapmadim ama kolay hamile kalmak adina ovulasyon takibi yapmistim biri doktor kontroluyle. Iki oglum var. Daha sonra duydum ki cinsiyet belirlemede bu yontem kullaniliyormus. Tabi denli dogru bilemem sonucta Allah bilir.

Kesinlikle katiliyorum. 2 cocugum var ozellikle bunun icin yapmadim ama kolay hamile kalmak adina ovulasyon takibi yapmistim biri doktor kontroluyle. Iki oglum var. Daha sonra duydum ki cinsiyet belirlemede bu yontem kullaniliyormus. Tabi denli dogru bilemem sonucta Allah bilir.
Bilimsel olarak bi açıklamasını okumuştum da unuttum valla 😅 Hayırlısı tabii her şeyin, o kadar da kontrol sahibi değiliz her şey üzerinde bence

Bilimsel olarak bi açıklamasını okumuştum da unuttum valla 😅 Hayırlısı tabii her şeyin, o kadar da kontrol sahibi değiliz her şey üzerinde bence
Ya evet bende son cocugumdan sonra ogrendim. Hatta bi oglum bi kizim olsa cok sevinecektim sanirim bilimsel olarak dogru 😁 daha once bilseydim kiz icin olanini denerdim. Yani siparis uzere gelmiyor cinsiyet ayrimciligina kesinlikle karsiyim 🤐 kontrol sahibi olmamak dogaya akisini birakmak en guzeli

Tam yumurtlama gününde iliski olmustu kızım oldu onu biz belirleyemeyiz erkegin spremi belirliyor.Hayırlısıni isteyin evladin kızı erkegi olmaz

Back
X