arkadaşlar mobilya ve perdeyi aldım ama oğlumun odasına halı bulamıyorum.çizgifilm kahramanlı istemiyorum. mavi desenli yada rengarenk halı istiyorum. ama bulamıyorum.sizinkiler nasıl.araştırdım bulamadım eğer sizin halı tercihiniz de benimki gibiyse marka yazın yada halı resminizi gösterin lütfeeeeeen
Meraba arkadaslar benimde bir oglum olucak allah kismet ederse.ve odasi icin hali ariyordum,odasini denizci odasi gibi yaptim ve ona uygunda bir hali buldum.iste resmi.umarim yardimci olabilmisimdir
slm canım ben oğlumun odasına sarayın jel tabanlı bu halısını aldım çok memnunum. halıtaban özelliğinden dolayı kaymıyor bebek büyüyüp oyun oynamaya başladığında düşme riski azalacak. birde halı astımlılar ve küçük bebekler için üretilmiş tüy ve hav bırakmıyor, benim oğlum 2 aylıktan itibaren 4 kez bronşiolit geçirdi drda bu halılardan tavsiye etti bize şansımıza biz zaten almıştık bilmeden bu halıyıüstelik leke tutmuyo ıslak mendille silince tüm lekeleri çıkıyor tavsiye ederim ben çok memnunum.
Meraba arkadaslar benimde bir oglum olucak allah kismet ederse.ve odasi icin hali ariyordum,odasini denizci odasi gibi yaptim ve ona uygunda bir hali buldum.iste resmi.umarim yardimci olabilmisimdir
merhaba,seçtiğiniz halıyı çok beğendim,çok zevkli bir seçim.nerden aldınız acaba ve boyutları kaç acaba bu halının,.ben de oğlumun odasına tam böyle bi şey arıyorum .beni ayrıntılı olarak bilgilendirirseniz sevinirim.sevgiler......
merhaba, ben oğluşumun odasına ivimarka halı aldım, gerçektençokgüzel ve sadece çocuk halıları ürettiklerinden astım vs. problemi olanlar bile kullanabiliyormuş.üstelik normalde çocuk odası halıları küçük olur, ivi halıda 4 metrekare bile var. lekeler de silince kolayca çıkıyoor.tavsiye ederim