Doğuma Hazırlık erkek bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
kzılarrrr dün modokoda bebegemin odasını begendim pazartesı ölcu almaya gelcekler odaya bayıldım rengi beyaz üstünde kırmızı serıt ve bi kac tane ugur böcegi var.kafama takılan böle kırmızılı olda erkek bebge uygun olurmu.erkek icin odaları begenmedim hep denizci modelleri yada ahsap .ne diosunuz mobilya agırlıklı beyaz ama kırmızı serıtler erkege uygun olurmu.fikir verin

fotosunu koysaydin odanin daha kolay karar verebilirdik .. gormeden karar verilmiyor
ama bence olabilir cunku turuncu yesil gibi renkler hem kizlara hem erkeklere kullaniliyor
kirmizida uyar sanirim

keşke resim koyabilseydin görseydik ama bence rengin kızı erkeği olmaz erkek bebeğe kırmızı neden olmasın ki bence beyaz kırmızı çokta güzel olur bu arada tebrikler bebiş ne zaman doğacak?

benim de oğlumun odasını kırmızı-sşyah-gri yaptım. çok da gzl oldu. bu arada zaten bu sene kırmıız moda. formula çocuk odaları moda ondan yani. ama bebek odası gibi diil de genç odası gibi duruo daha ağır oluo yani kırmızı. bence çok gzl ama yani bence kırmızı erkeğe de gider :)

Biz oğluşumun park yatagını kırmızı aldık. Neden olmasın ki... Kırmızı kıza da erkeğe de gider bence... Hatta senin dolabı görebilsem belki ben de alırım yataga uysun die. : ) Henüz uygun bişey bulamadım ben de...

uyar zaten krımızı formula arabaları var orumcek adamlılar var erkekler için genç odaları kırmızı modellı alfemo cocuk odası var kırmızı bayıldımm bır kızım var bırde oglum olacak ıkısınede boyle bır takım almayı dusunuyorum ikisinede uyar
633933639195625000.jpg

Son düzenleme:
mrb kızlar..benim oğluma beğendiğim ve siparişini verdiğim takımda mor-lila kombineli..ama renkde sonradan kararsız kaldım acaba erkeğe uygun mu diye..beşik açılmalı ve 15 yaşına kadar kullanabileceği tarzda sizce ilerde anne bu kız rengi der mi bide yada odayı görenle bu tarz yorumda bulunur mu..görüşlerinizi bekliyorum resimleride ekliyorum yalnız resimde pembe gibi duruyor ama lila tonları..

arkadasim kirmizi neden uymasin, hep mavi mavi olacak diye bir kayde yok, bazilari odayi komple sari yapiyor, kirmizi beyaz bence cok güzel:)
oglusun cok sevinecek...
bende oglumun odasini böyle tahta renginden (türkcem pek iyi olmadigi icin, rengini böyle tarif ediyorum) yapacagim yatagi ve Wickelkommodesi (üzerinde bezliyorsun kommide gibi) evde geldi, dün gece esimle kurduk sadece yatagini kurmak kaldi.... sonrada süslemeler...

Slm kızlar! Bence de beyaz kırmızı çook güzel olur. Hele uğur böcekleri ayrı bir sevimlilik katar. Benim de ocağın ilk haftası doğumum nasipse.. Oğlumun odası da cmt gelecek. Ben de renk konusunda çok kararsız kaldım. Sonunda akçağaç - beyaz kombinesine karar verdim. 4- 5 yaşına kadar kullanır sonra kendi istediği renkte bir oda seçer :)
BU arada lila da çok doğru bir renk uyku için rahatlatıcı etkisi olduğunu duymuştum.
Sevgiler

X