Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Erkek bebek odası için öneriler

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
Arkadaşlar merhaba,
Oğlum olacak kısmetse ve klasik mavi renk ağırlıklı bir oda yapmak istemiyorum. Duvarlar keten rengi aydınlık ama odam uzun ve dar. Fakat aydınlık güneş gören bir oda.Ben de turuncu fon perde düşünüyorum düz turuncu. Halı da çim gibi görünsün diye hem kir götürür diye düşündüm düz yeşil bir halı olabilir ya da diyorum turuncuyu gri ile mi kombinlesem. Mobilyalar beyaz olacak ve içinde ahşap çekmeceleri olacak. Fakat fon perde ve halı rengi konusunda fikirlere açığım. Erkek bebeği olup oda fotoğrafı gönderip yardımcı olacak arkadaşlar var mı? İnternet sitelerinde yapabileceğimden fazla detaylı odalar var.Bir de şu amigurumi perde tutacakları var çok güzel duruyor fakat araştırdım tanesi 60 tl filan dediler, böyle süsleri uygun yapan bildiğiniz güvenilir sosyal medya sayfası vs var mı? Minik baykuş yastıklara bile 45 50 tl diyorlar.

Valla bu sorduğun tüm sorulara ben de cevap arıyorum :) kaç aydır instagramda orda burda gezmediğim yer kalmadı, hala bişey beğenemedim tam olarak :KK70: hele halı, perde ve yatak koruma seçmek ve renklerini uydurmaya çalışmak tam bir azap oldu benim için :))

X