- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
- Konu Sahibi yagmur7968
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben almak istıyorumYeni doğanları bir liradan alabilirsiniz hepsi yep yeni
bu gıysıler kaç aylık benım bebegım kışa dogcak aralık 15 gibi
Canım zaten yeni doğan diye yazmıştım başına yinede tekrar düzenliyim karışksabu gıysıler kaç aylık benım bebegım kışa dogcak aralık 15 gibi
Atkadaşımdan aloşveriş yaptım çok titiz ve güvenilir bir bsyan.Ucuz diye yanışmayın bana çizik var fiye sattığı üründe inanın bişey yoktu.resmen bedavays aldım Allah razı olsun.yeni doğanlar sadece 1 lira sudan ucuzz
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerinzden dolayı.alışverişte karşımdakinin memnun olması herşeyden önemli benim için .sıfıra yakın ürünlerimde bile yüksek fiyatları uygun bulmuyorum sonuçta ikinci ele giriyor.Allah kul hakkını gözeterek alşverş yapmayı cümlemize nasip etsin.Atkadaşımdan aloşveriş yaptım çok titiz ve güvenilir bir bsyan.Ucuz diye yanışmayın bana çizik var fiye sattığı üründe inanın bişey yoktu.resmen bedavays aldım Allah razı olsun.
Bunlarin resmini yukleyebilir misin ev tipi ana kucagi mi acaba gorsem hemen karar vericemBirkaç ay kullandğmz ana kucağı sadece 25 lira yanında sıfır kanguru hediye
Bunlarin resmini yukleyebilir misin ev tipi ana kucagi mi acaba gorsem hemen karar vericem[/QUOTEbilgisayar bozuldu telefondan yüklemeye çalışıcam canım.
Marka ve modelini yazsan ve genel durumu hakkinda yazsanda olur eger foto yukleyemezsen. Bende mobil baglanti kullaniyorum yukleme cok sikinti olabiliyor. Varsa deforme yeri lekesi soylersin ki zaten aldigin yorumlardan kullanilamayacak birsey satmadigin ortada. Rengini modelini begensem alicam. Travel sistem ana kucagim var ben ev tipi ana kucagi ariyorumda.
Ev tipi nadl oluyo bilmiyorm benimki sade ana kucağı markasıda bebbek öyle marka bişey değil ama ben rahat kullandm lekesi yok üzerine örtü seriğim için temiz rMarka ve modelini yazsan ve genel durumu hakkinda yazsanda olur eger foto yukleyemezsen. Bende mobil baglanti kullaniyorum yukleme cok sikinti olabiliyor. Varsa deforme yeri lekesi soylersin ki zaten aldigin yorumlardan kullanilamayacak birsey satmadigin ortada. Rengini modelini begensem alicam. Travel sistem ana kucagim var ben ev tipi ana kucagi ariyorumda.