Bebek İkinci El Erkek bebek kıyafetleri

3,6,7,8 numaralı kyfetlerin fiyatlarını öğrenebilir miyim?
ikinci eklediklerinizden.

3,6,7,8 numaralı kyfetlerin fiyatlarını öğrenebilir miyim?
ikinci eklediklerinizden.

3)takım 6-9 ay(sıfır)10tl pantolon(sıfır)12-18ay 7 tl
6) 6-9 ay ikisi (sıfır) 7 tl
7) 12-18 ay kadife içi yünlü pantolon 8 tl
8) takım 6-9 ay(sıfır) 10 tl

alev hanım 4 numara kot takımla kırmızı eşortman takımınıda alsam hepsini 20 tl yapsak düz önceki ladıklarımla beraber.
bugün eft nizi yapsam

4 numaradaki kırmızı ceket kaç ay için fiyat nedir birde 11 numaradaki kahveli ayakkabı kaç no ve fiyatı nedir

Alev hanm merhaba ayakkabilari almistim ya tanidnzmi hazr ayakkabilari almisken oglumun yazlik tshort sort ihtiyaci war biraz iri bi bebegm var 1 yas warsa ilgilenebilrim

Fuşya Adidas ayakkabı,Nike lacivert ayakkabı ve Adidas mavi turuncu ayakkabı satılmıştır

Alev hanm merhaba ayakkabilari almistim ya tanidnzmi hazr ayakkabilari almisken oglumun yazlik tshort sort ihtiyaci war biraz iri bi bebegm var 1 yas warsa ilgilenebilrim

Yazlıkları henüz çıkarmadım çıkarınca ve bebelerden vakit bulunca koyarım.başta iri oluyorlar ama sonra küçülüyorlar kuzular benim kızda öyle

Urunler elime ulasti gercekten yeni gibi cok begendik tekrar tesrkker ederiz

alev hanım çooook teşekkür ederiz ürünümüz geldi inanmıyorum hepsinin etiketi üzerinde
çok temiz bi alış veriş oldu allah razı olsun
hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…