• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek bebek kıyafetleri

alsen

Zıpırcanlar'ın annesi :))
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
2.837
1
356
Ankara
1 $image.jpg 2 $image.jpg 3 $image.jpg 4 $image.jpg 5 $image.jpg 6 $image.jpg 7 $image.jpg 8 $image.jpg 9 $image.jpg 10 $image.jpg 11 $image.jpg 12 $image.jpg

13 $image.jpg
Yeşil kazak 12-18ay 10 tl
Uzun kollu badiler 1 yaş ikisi 7 tl

3 tane tulum varya 2 numaralı olan dogacak olan bebegime alabilirim fiyatta bişey yaparsanız

9 numaradaki ayakkabilar ne kadar mavi ve siyah olan kac numara

Lacivert 20 numara Nike marka 20 tl
Digeri 21 numara Adidas marka ikiside orjinaldir 25 tl

Kizlar sayfamda sifir ve ikinci el bebek esyalari ouuncaklari bulunmakta ihti it aci olan baksn.uygun flyata vercem

Hala günceldir elimde erkek için başka ciciler var ne istediğinizi söylerseniz yükleyebilirim

sen yükle biz bakarız.. ne varsa yükle illaki begenen alan ihtiyacı olan çıkar

Hepsi çok güzel ama şimdiki dogan bebeklere tam iyi.ama benimki tam yaza geldigi için heleki istanbul gibi yerde nemli bi yerde sıcaktan durulmadıgı için bunlar cocuga pişik yapıo.
O mavili askılının sarısıda bende var aynısı yoksa çok kullanışlı... Küçük patiklerden varmı

Hepsi çok güzel ama şimdiki dogan bebeklere tam iyi.ama benimki tam yaza geldigi için heleki istanbul gibi yerde nemli bi yerde sıcaktan durulmadıgı için bunlar cocuga pişik yapıo.
O mavili askılının sarısıda bende var aynısı yoksa çok kullanışlı... Küçük patiklerden varmı

Nasıl bir patik örgü falanmı?yada ilk sayfaya koymuştum son 3 tanesi patik tarzında ben 4 aya kadar giydirdim

Back