• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek bebek kıyafetleri arıyorum acill

befrul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
315
12
48
34
uygun fiyata satmak isteyen olursa lütfen ulaşın bana erkek çocuk eşyası hepsi:ssz::ssz:

kıyafet bebek ararbası puset bebebkle ilgili gersey arıyorum açıkçası ilgilenirseniz sevirim valla

$1459999_190442731144946_476672156_n.jpg
kıyafet bebek ararbası puset bebebkle ilgili gersey arıyorum açıkçası ilgilenirseniz sevirim valla

bnede bebek kıyafetleri var cnım hepsi 30tl ama azda olsa inidirim yaparım hepsi tertemiz
cnım yanında hediyelerimde var istersen hepsi yenidpğan 3ay

Son düzenleme:
cnm adım berrin çok memnun olurum yanlız biraz daha indirim istiyorum senden durumum olsaydı oğluma 2. el alırmıydım yokluk işte durumum olmadığı için 2. el bakıyorum marka takıntım yok sanki biz markamı takılıyoruz markada olsa 1 ay sonra giyemiyecek 2.elde olsa giyemiyecek işimi görürsen çoook sevinirm birazda hayrın olsun
bu bnm nunmrm ulşırsan bna sevinrm şimdiden tşekkürlert

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ilanlarıma bakabilrisin bir yaşa kadar erkek kıyafetler var birde bebek arabası ve puset var oto koltuğu olanlardan.chicconun.

Back