Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar hamileyim ama bebeğime kıyafet alamıyorum elinde erkek bebek yenidoğan kıyafetleri olan varsa giydirebilirim gerçekten çok ihtiyacım var elinde olan varsa iletişime geçebilirsiniz
Merhabalar hamileyim ama bebeğime kıyafet alamıyorum elinde erkek bebek yenidoğan kıyafetleri olan varsa giydirebilirim gerçekten çok ihtiyacım var elinde olan varsa iletişime geçebilirsiniz
Ben para yardımı istemiyorum kusura bakmayın ama nasıl bakacagima siz mi karar veriyorsun kıyafetle bakmanin ne alakası var Allah kimsenin diline düşürmesin
Ben para yardımı istemiyorum kusura bakmayın ama nasıl bakacagima siz mi karar veriyorsun kıyafetle bakmanin ne alakası var Allah kimsenin diline düşürmesin
Yine yiyecek ekmeği yokken çocuk yapan bir kadın Yardım edenleri de anlamıyorum yarınlar yokmuş gibi ürerken bi düşünselerdi bu çocuğa nasıl bakacağım diye
Kıyafet bile alamazken bu bebeğe neyle bakacağınızı merak etmiş doğal olarak. Kimsenin diline düşmediniz merak etmeyin. Ayrıca kendi isteğinizle yaptığınız çocuk için istemeden başınıza gelmiş bir olay gibi bahsetmeyin bence, istemişsiniz yapmışsınız çocuğu. Allah yüzüne baksın o yavrunun.
Keşke o çocuğu yapmadan maddi olarak nasıl bakaca diye düşünseydiniz bebeğimin şuan sadece haftalık bez mama parası 500lira tutuyor. Siz daha kıyafet alamıyorsunuz yukarıdaki arkadaş doğru söylemiş evet bu bebeğe nasıl bakacaksınız?