- 3 Ağustos 2022
- 531
- 595
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.761
Arkadaşımın düşük oldu genetik incelemeye gitti bebek, kızmış, onun tuttu mesela, ama tutmayanda vardır illakiBende bu eril dişil enerjisini bı astroloktan duymuştum hatta dünya düzeni bozulmasın diye sakliyoruz demişti ama doğruluk payı ne kadar yüksek sizce varmı sizin baktiklarinizda tutma olasılığı ne kadar yuksek
Canım bende bu sayfadan takıp edıyordum. Ama senınkıyle saat farkı varArkadaşımın düşük oldu genetik incelemeye gitti bebek, kızmış, onun tuttu mesela, ama tutmayanda vardır illaki
Kızımın kesesıne cok benzıyorMerhabalar kızlar. 6+1 resmi. Hep sol tarafta hissediyorum. Pıt pıt atıyor sanki. Ağrı oluyor arada. Tahminlerinizi bekliyorum
Benım kızım sagdaydı yalnız hep orda agrı oldu dogana kadar nerdeyse hep sagdaydı
Ay ınsallah canım ya gebelık durumum tam bellı degıl ama ama yumurtlamadan once oldugu ıcın canım cok sıkıldı y ler ölmüş oluyorlar sanırım cok kısa ömurlu dıyorlarHiç öyle düşünmeyin yumurtlamadan önce hamile kalıp erkek olanlarda oluyor kesinlikle herseyden önce nasip kısmet bunlar bizim elimizden gelen yöntemler kiminde tutuyor kiminde tutmuyor hayırlısı olsun hakkınızda
Bende önceden burdan bakiyordum şimdi yabancıların bir sitesi var ordan bakıyorumCanım bende bu sayfadan takıp edıyordum. Ama senınkıyle saat farkı var
Kizinizda hangi zamanda hamile kaldınız ovu testi kullandınız mı,ay takvimi falanBenım kızım sagdaydı yalnız hep orda agrı oldu dogana kadar nerdeyse hep sagdaydı
Canım 27 hazıran ılıskıydı 2018 yumurta takıbı yaptırmadım o ılıskıden 10 gun sonra testte cıkmıstıKizinizda hangi zamanda hamile kaldınız ovu testi kullandınız mı,ay takvimi falan
Zamanı ne zamandi, yum zamanı mı,catta mi, adet bitince mi, adete yakın miCanım 27 hazıran ılıskıydı 2018 yumurta takıbı yaptırmadım o ılıskıden 10 gun sonra testte cıkmıstı
Canım adetım duzensızdı bilmıyorum ama tahmınj 27 hazıranda yumurtlamıssın demiştıZamanı ne zamandi, yum zamanı mı,catta mi, adet bitince mi, adete yakın mi
Yum döneminde kalmışsın o zaman anladım tşk ederim bilgi içinCanım adetım duzensızdı bilmıyorum ama tahmınj 27 hazıranda yumurtlamıssın demiştı
22 Eylül 2022 akşam 8 gibi bana da bakar mısınızSağlıkla büyüsün.ovulasyon testinde çatlama tarih saati verirmisiniz? Cinsiyet olarak bakicam doğru mu bakalım
Erkek görünüyor22 Eylül 2022 akşam 8 gibi bana da bakar mısınız
Merhabalar sat 20 Mart doğum tarihi 9 Mayıs 1986 neye göre hesap yapıyorsunuz acaba. Bana da bı tahminde bulunur musunuz.Erkek görünüyor
Ovulasyon testi ile takipte, çatlama tarih saatine göre bakiyorumMerhabalar sat 20 Mart doğum tarihi 9 Mayıs 1986 neye göre hesap yapıyorsunuz acaba. Bana da bı tahminde bulunur musunuz.
Bebeğimin cinsiyeti kız ama benim şöyle bir durumum da var 19 Eylül de bir ilişki olmuştu sonradan hatırladım ondan emin değilim korunduğumuzu düşünüyordum ama korunmamış olabilirizErkek görünüyor
Neye göre bakıyorsunuz önümüzdeki aylar için plan yapmak istesek bizi de açıklar mısınOvulasyon testi ile takipte, çatlama tarih saatine göre bakiyorum
Yeni cinsiyet öğrenen bir arkadaşım var 2. Erkek bebeğini de planlayarak yapmış tek yaptığım yum günü çift çizgi olduğunda yani çatlama flan değil tek ilişki öncesi perhiz de var ilişki olmamış ve sağa yattım diyor kayınvalidesi de hep sağ tarafa yatarmış onun da 2 oğlu var bu kadarı tesadüf mü bilmiyorumBenım kızım sagdaydı yalnız hep orda agrı oldu dogana kadar nerdeyse hep sagdaydı
Canım ben buna ınanmıyorum kızım sagdaydı ılk doktora gıttıgımızde hangı taraftan yumurtlmişim dedım sagdan yumurtlamıssın ve cocukta saga yerlesmiş dedı bende erkek tır dıye tahmın etmiştım sonuc kızım olduYeni cinsiyet öğrenen bir arkadaşım var 2. Erkek bebeğini de planlayarak yapmış tek yaptığım yum günü çift çizgi olduğunda yani çatlama flan değil tek ilişki öncesi perhiz de var ilişki olmamış ve sağa yattım diyor kayınvalidesi de hep sağ tarafa yatarmış onun da 2 oğlu var bu kadarı tesadüf mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?