- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #106.721
Cnm nasil yaptin anlatsan erkek bebek icin esin fala kan verdimi cin takvimi tuttumjZor oluyormuş evet bu ay takip yapıyorum sadece önümüzdeki ay nasipse hem doktor kontrolü hemde testle deneme yapacağım inşaallah
Erkek büyük olasılıklar, inşallah gönlünüzdeki olurKarından 7+1 tahmin alabilirmiyimEki Görüntüle 3170779
TeşekkürlerErkek büyük olasılıklar, inşallah gönlünüzdeki olur
aTeşekkürlerpeki bu bebek ne sizce, karından 6 haftalık
Bu da 7 haftalık goruntusuymus karından, burda ne pekiSağda kız diyorlar ama
a
HamilemisinKarından 7+1 tahmin alabilirmiyimEki Görüntüle 3170779
Arkadasimindi, maalesef kalbi durmuş kurtaj olduHamilemisin
Yumurtlama yakın.yarim bardak su içip 2.5-3 saat sonra testi tekrarlayın, testi yaptıktan sonra 4-5 dk bekleyip resim çekip atınYardımcı olabilecek kimse kimse varmı arkadaşlar 16.00 da yaptım testi
Yumurtlama yakın.yarim bardak su içip 2.5-3 saat sonra testi tekrarlayın, testi yaptıktan sonra 4-5 dk bekleyip resim çekip atın
Yumurtlama yakın.yarim bardak su içip 2.5-3 saat sonra testi tekrarlayın, testi yaptıktan sonra 4-5 dk bekleyip resim çekip atın
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBen de tam yumurtlama günü birliktelik oldu şuan 11+3 olduk. Cinsiyet belli olunca yazarım
Carsamba günü gideceğim, doktorum hiç bir zaman tahminde bile bulunmadı. Yarın tam 16+0 olacağım. Çarşamba’da kontrolü m var bakalım hayırlısıHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahcinsiyet belli oldu mu
Carsamba günü gideceğim, doktorum hiç bir zaman tahminde bile bulunmadı. Yarın tam 16+0 olacağım. Çarşamba’da kontrolü m var bakalım hayırlısı
Allah gönlünüze göre versin inşallahCarsamba günü gideceğim, doktorum hiç bir zaman tahminde bile bulunmadı. Yarın tam 16+0 olacağım. Çarşamba’da kontrolü m var bakalım hayırlısı
Sağol canım benim Allah razı olsunAllah gönlünüze göre versin inşallah
Gittinizmi doktora acabaCarsamba günü gideceğim, doktorum hiç bir zaman tahminde bile bulunmadı. Yarın tam 16+0 olacağım. Çarşamba’da kontrolü m var bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?