- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekkiBenim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Evet söyleyinisterseniz söylerim cvplarinizi belkliyom
Tam 14.gününde..tmm sagol aklımda bulunsunEvet doğru ihtimal yükseliyor deniyor. Bir de arkafaşım adeti bittiği gün hamile kalmam düşüncesiyle korunmadan ilişkiye girmişti. Diğer günler korunmuş. Ama o ay hamile kaldı. Şimdi yaş farkı çok az olan iji oğul büyütüyor. Bu bahsettigim bir hadiste de geçiyor. Ben hamile kalmasına şaşırmıştım. Adette döllenmeyen yumurta atılır diyw biliyorum ama vücuttan atılmayan döllenmeye hazır yumurta kalıyormuş demekki
Benim oğlum adetin ilk gününden itibaren saymak kaydıyla 14. Gündeki ilişki de oldu yüksek ihtimal. Hesaplı değildi öyle denk geldi :) aklında bulunsun canım :)
Sor tabikipikolata birşey soracam
Evet bu yazının devamı nerdeeeeecanım öncelikle benim üç kızım var bu konuları çok araştırdım ben ve bir arkadasim
Himmm peki hic boyle olanini gordunuzmu????merak ettimsahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Sadece bir defamı ilişki oluyorevet arkadas onu doğru söylüyor ama tam olarak söylemiyor yumurta dolleniyor ama çatlama gününü belli değil ve bunu ancak bir doktor kontrolünde gerçekleşir önce klomen ve sonra yumurta çatlama iğnesi ve bir defa ilişki olur
çevremde gördümHimmm peki hic boyle olanini gordunuzmu????merak ettim
Sadece bir defami iliski oluyorevet arkadas onu doğru söylüyor ama tam olarak söylemiyor yumurta dolleniyor ama çatlama gününü belli değil ve bunu ancak bir doktor kontrolünde gerçekleşir önce klomen ve sonra yumurta çatlama iğnesi ve bir defa ilişki olur
Peki teşekkür ederimçevremde gördüm
bir süre önce de bir yazı okudum bu konuda
google dan bir aratırsan çıkar sanıyorumki
erkek bebek için uygun zamanlar yazabilirsin
Himmm adet bitiminden hemn sonrami dediginizesin en az 5 gün bosalmayacak bu senin yumurtan catlattigin günle belirtirsin
Adet bittikten...sonra ki ilişkide mi ihtimal yüksek oluyoresin en az 5 gün bosalmayacak bu senin yumurtan catlattigin günle belirtirsin