Erkek bebek isteyenler buraya .

çin takvimini takip ediyorum.bunu harici bat gününe yakın günlerde ilişkiye giriliyormuş,x kromozomu uzun süre canlı kalıyormuş,y ye denk gelmek için sanırım yatıp beklemek gerekiyor ilişkiden sonra ben çin takvimine göre kız aylarındayız o yüzden ilişkiden sonra yatıp beklemiyorum ama oğlan ayı ocakta başlıyor nisana kadar çin takvimine böre yaşına bir yaş ekliyorsun. ben otuz yaşındayım 31 yaşını temsil eden çubukta bebeğin rahme düşüş ayına göre cinsiyeti belli oluyor.şu zamana kadar ilişki sonrası yatıp beklemedim yarım saat.ortalama kasımın ortasından beri korunmuyoruz.benim bildiklerim bu kadar ama bu ilişkide erkek yada kadının durumuna göre herkesin öğrendikleri farklı farklı....

Aynen herkez bişey söylüyor kime inanacağım izi neyi uygulayacağınızı şaşırdık. Kimisi adet bitimi gibi ilk 5 gün ilişkiye gir dio kimisi sadece yumurtlama dönemi ilşkiye gir diyor sadece yumurtlama dönemi ilşkiye girsende bazen tutmuyor. Çin Takvimi'de kimisi Ocak ve Şubat aysa doğumun 2 ekle diğer aylarsa 1 ekle diyor. Tablodan yaş ve hamile kaldığın ayı eşleştirsen bir cinsiyet çıkıyo. Otomotik hesaplama yapsan başka cinsiyet çıkıyor. Nasıl yapacağımı şaşırdım erkek istiyorum ilk bebeğim olacak inş allah izin verirse. 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma var bende. Çevremde yeni doğum yapanlarda yaş ekleme yapmadan direk tablodan baktım ay ve yaş olarak doğru çıktı ne yapacağımı şaşırdım ;((( kimiside yatarken sağa yat dio karmaşık bilgiler yani keşke uygulama yapan arklar ve istediğine kavuşan arklar burda yazsa ne yaptıklarını 20 yaşındayım bu ay erkek gösteriyo Ocak'ta 21 yaşına girecem. 21 yaş içinde Ocak ayı sadece erkek gösteriyo çin takviminde
çin takvimini takip ediyorum.bunu harici bat gününe yakın günlerde ilişkiye giriliyormuş,x kromozomu uzun süre canlı kalıyormuş,y ye denk gelmek için sanırım yatıp beklemek gerekiyor ilişkiden sonra ben çin takvimine göre kız aylarındayız o yüzden ilişkiden sonra yatıp beklemiyorum ama oğlan ayı ocakta başlıyor nisana kadar çin takvimine böre yaşına bir yaş ekliyorsun. ben otuz yaşındayım 31 yaşını temsil eden çubukta bebeğin rahme düşüş ayına göre cinsiyeti belli oluyor.şu zamana kadar ilişki sonrası yatıp beklemedim yarım saat.ortalama kasımın ortasından beri korunmuyoruz.benim bildiklerim bu kadar ama bu ilişkide erkek yada kadının durumuna göre herkesin öğrendikleri farklı farklı....

Aynen herkez bişey söylüyor kime inanacağım izi neyi uygulayacağınızı şaşırdık. Kimisi adet bitimi gibi ilk 5 gün ilişkiye gir dio kimisi sadece yumurtlama dönemi ilşkiye gir diyor sadece yumurtlama dönemi ilşkiye girsende bazen tutmuyor. Çin Takvimi'de kimisi Ocak ve Şubat aysa doğumun 2 ekle diğer aylarsa 1 ekle diyor. Tablodan yaş ve hamile kaldığın ayı eşleştirsen bir cinsiyet çıkıyo. Otomotik hesaplama yapsan başka cinsiyet çıkıyor. Nasıl yapacağımı şaşırdım erkek istiyorum ilk bebeğim olacak inş allah izin verirse. 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma var bende. Çevremde yeni doğum yapanlarda yaş ekleme yapmadan direk tablodan baktım ay ve yaş olarak doğru çıktı ne yapacağımı şaşırdım ;((( kimiside yatarken sağa yat dio karmaşık bilgiler yani keşke uygulama yapan arklar ve istediğine kavuşan arklar burda yazsa ne yaptıklarını 20 yaşındayım bu ay erkek gösteriyo Ocak'ta 21 yaşına girecem. 21 yaş içinde Ocak ayı sadece erkek gösteriyo çin takviminde
çin takvimi rahime düşme ayına göre siz 1 aylık hamile olduğunuz aydan bir önceki ay rahme düşüş ayı ona göre son derece doğru çıkıyor anneminkine de bakmıştım kardeşim için doğru çıktı.diğer bir arkadaşımın kızı vardı onun da içindedoğru.
http://www.cintakvimi.org/link burdan ben normal yaşa bir yaş ekleyerek bakıyorum.ama gün hesabı için çok çeşit var. aklımda bile tutamıyorum bu daha mantıklı geliyor. bende 30 yaşındayım. haliyle ocak yada aralık doğumlu değilsek doğum gününüzden önce 21. yaş satırına doğum gününüz den sonra da 22. yaş satırına bakacaksınız.

bn linkten baktım. sizin hamileyim dediğiniz ay yani hamile olduğunuzu farkettiğiniz ay şubat ayı ise oğlan olma ihtimali var geriye kalan tüm aylar kız eğer temmuzayında doğmamışsanız. fakat günlük hesaplara göre erkekte çıkabilir bilemem.bilimin tıkandığı yer :D

Ama Ocak doğumlular 2 eklemeli diyorlar ;/ bende annem kardeşime hamileyken baktım ama yaş eklemesi yapmadan baktım direk tablodan eşitleyerek hamile kaldığı ay ve yaşına göre baktım öylede doğru çıkmıştı. Bir arkşımda yeni doğum yaptı ekleme yapmadan baktım onada onunda doğru çıktı ;/ yaşa 1 ve 2 eklemeden de doğru çıktı yani
bn linkten baktım. sizin hamileyim dediğiniz ay yani hamile olduğunuzu farkettiğiniz ay şubat ayı ise oğlan olma ihtimali var geriye kalan tüm aylar kız eğer temmuzayında doğmamışsanız. fakat günlük hesaplara göre erkekte çıkabilir bilemem.bilimin tıkandığı yer :D

ben kız için denedim hatta baya bilimsel yollardan ve kocakarı yollarından gittim erkek nasip etti rabbim.. böle şeylerin hiçbir garantisi yok.. kafanızı yormamanızı tavsiye ederim.. sağlıkla sıhhatle hamile kalmayı dileyin yeter..

Haklısınız allahtan başkası bilemez zaten ama böyle çin takvimine baktım çıktı filan diolar insanı şaşırtıyolar
ben kız için denedim hatta baya bilimsel yollardan ve kocakarı yollarından gittim erkek nasip etti rabbim.. böle şeylerin hiçbir garantisi yok.. kafanızı yormamanızı tavsiye ederim.. sağlıkla sıhhatle hamile kalmayı dileyin yeter..

Haklısınız allahtan başkası bilemez zaten ama böyle çin takvimine baktım çıktı filan diolar insanı şaşırtıyolar

Çin takvimi kesinlikle yanlış.. ne bende ne annemde tutmuyor en basiti.. ona göre benim erkek olmam lazım :D
zaten %50 şans var elbet birilerinde tutacak..
bir bildiğim varsa bu dönem erkek dönemi resmen.. çevremde ve bu sitede erkek bebek bekleyen o kadar çok isim var ki.. erkek istiosan bu aralar çalışmaları yoğunlaştırın derim :D

Ya benim ilk bebeğim karnımda öldü aonra kürtaj sonrası parça bırakmışlardı bi K çy sonrası yine hamile kaldım ama rahmim temiz değil die adetimle gitti kimyasal gebelikti kansa vardı rahimde oluşmuyordu. İşte baya korunduk bu ay doktor korunmayın dedi çalışmaya başladık adetim bittiği gibi inş gönlümüzdeki bebiş olur ;)
Çin takvimi kesinlikle yanlış.. ne bende ne annemde tutmuyor en basiti.. ona göre benim erkek olmam lazım :D
zaten %50 şans var elbet birilerinde tutacak..
bir bildiğim varsa bu dönem erkek dönemi resmen.. çevremde ve bu sitede erkek bebek bekleyen o kadar çok isim var ki.. erkek istiosan bu aralar çalışmaları yoğunlaştırın derim :D

:KK46: ;)) bebiş hamilelik ve nazar boncuğu hamilesin bana dua et cnm kabul oluyomuş hamilelikte dualar allah senide kurtarsın hayırlısıyla bebeişini kucağına alırsın inş:KK46::KK46::anneadayı::nazar::anneadayı::anneadayı:

Ya benim ilk bebeğim karnımda öldü aonra kürtaj sonrası parça bırakmışlardı bi K çy sonrası yine hamile kaldım ama rahmim temiz değil die adetimle gitti kimyasal gebelikti kansa vardı rahimde oluşmuyordu. İşte baya korunduk bu ay doktor korunmayın dedi çalışmaya başladık adetim bittiği gibi inş gönlümüzdeki bebiş olur :KK66:

hah işte sırf bu sebeple cinsiyet hiç önemli değil.. allahım sana sağlıkla sıhhatle hamile kalmayı ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin.. sağlıklı bir güzel çocuk versin inşallah..

Pıhtılaşması var bende ;( iğne yapcam hamile kalsam şuanda da coraspin kullanıyorum. O iğneyi karnamı vurcz korkuyrum.

Pıhtılaşması var bende ;( iğne yapcam hamile kalsam şuanda da coraspin kullanıyorum. O iğneyi karnamı vurcz korkuyrum.

benim arkadaşımda da pıhtılaşma sorunu vardı.. öncesinde bir çok ilaç kullandı.. gebe kaldığından doğumuna hatta doğumdan kısa bir süre sonrasına kadar karnından iğne vuruldu.. biraz sıkıntılı bi gebelik geçirdi ama sapasağlam bi kızı var çok şükür hiçbi sorunu da yok..

Hım maşallah işte hayat sınıyor kimi iyi gebelik geçiriyo kimiside sıkıntılı ;(

ben ikinci oğluma hamileyim, çok şükür herşey yolunda. çin takvimine hamile kaldıktan sonra baktım ilkinde tutuyo ikincide tutmuyo. Allah bilir ya sağlık olsunda, bende kız çok istedim mesela ama oğlandan hayır görcem demekki. cinsiyet belirlemenin bir yolu olduğunu zannetmiyorum, bilimsel olarakta henüz yok bir yolu.
Hamilelikte kendinize iyi bakın, kız olsun erkek olsun iyi evlat, iyi insan yetiştirin.
hayırlısııı :anneadayı:

kızlar benim bir kızım var biz de bir oğlumuz olsun istiyoruz ilkinde de çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım 34 saat sonra ilişki olmuştu bu sefer 43 saat sonra ilişki oldu araştırdıklarıma göre erkek olması için çatlama olduktan sonra ilişki lazım acaba diyorum normal çatlama tarihini yani 14.günü mü bekleseydim cumartesi 19 mm olunca sabah 8de iğnemi vurundum pazar sabaha karşı ilişki oldu keşke diyorum salıyı bekleseydim bu seferde ya yumurtayı kaçırırırsam diye düşündüm offf of internette bazı siteler spermin yumurtaya ulaşama süresini 10 saat kimi 6 saat kimi 1,5- 2 saat diye anlatıyo eğer 10 saatse 43+10 yani 53 saat sonra yumurta heralde çatlamıştır diye düşünüyorum matematik yaaani bu işler allah verene de veriyo anacım bizleride böyle düşündürüyor işte

Elimizde olan bise olsada bi kiz bi erkek yapsak :) benim bi kizim var buda erkek olsun istiyorum ama kismet allah neyi nasip ededse saglikli olsun da ;)

Arkadaşlar hayirlisini isteyin cinsiyetin ne önemi var.
Bu arada cin takvimi dedikleri şey bende tutmadi ;)

Back
X