Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek bebek ismi sizce hangisi 🤷🏻♀️
- Konu Sahibi Aslinaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Alptuğ çok zor, ve artık global isimler düşünmek gerekiyo ğ çok zorlar.türkiyede bile zorlar gerçi o sondaki harf.Miraç ismini hiç sevemiyorum :/ Meriç ille bu üçü olucaksa en güzeli ama unisex isim kullananlar bilir zorluklarını, unisex isme sahip yakın bir arkadaşım var Deniz diye, sürekli deniz bey deniz hanım karmaşası yaşıyo.Miraç
Meriç
Alptuğ
Bunlar var aklımızda sizce hangisi
Isimleriniz cok guzelmis bende bi fikir verim dedim oglum olsaydi sezgin koymayi dusunuyodumMiraç
Meriç
Alptuğ
- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Ben de oğlumun adını deniz koymayı düşünüyordumAlptuğ çok zor, ve artık global isimler düşünmek gerekiyo ğ çok zorlar.türkiyede bile zorlar gerçi o sondaki harf.Miraç ismini hiç sevemiyorum :/ Meriç ille bu üçü olucaksa en güzeli ama unisex isim kullananlar bilir zorluklarını, unisex isme sahip yakın bir arkadaşım var Deniz diye, sürekli deniz bey deniz hanım karmaşası yaşıyo.
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Miraç'a oy verdim ama bir öneride de ben bulunayım MİRZA çok beğendiğim bi isim hem çok duyulmamış yeni yeni saçma isimlerden değil, anlamı beyler beyi, beylik soyundan gelen demek.Miraç
Meriç
Alptuğ
- 16 Nisan 2020
- 93
- 139
- 13
- 32
Miraç'a oy verdim ama bir öneride de ben bulunayım MİRZA çok beğendiğim bi isim hem çok duyulmamış yeni yeni saçma isimlerden değil, anlamı beyler beyi, beylik soyundan gelen demek.
Çok teşekkür ediyorum
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
rica ederim sağlıkla kucağınıza alın inşAllahÇok teşekkür ediyorum
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
- 16 Nisan 2020
- 93
- 139
- 13
- 32
Miraçlar çok akillı oluyor ta bebekliklerinden itibaren.okul hayatlarindada zeki akilli oluyorlar.Ögretmenim ordan biliyorum.Bence Miraç koyun
Çok teşekkür ediyorum miraça karar verdik gibi
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Valla en doğru karari vermişsiniz.Yeğeniminde adı Miraç,hani erkek çocugu yaramaz olur derler ya maşallahi var.çok akıllıÇok teşekkür ediyorum miraça karar verdik gibi
Bebekliğide çok sakin geçti ne sendrom atlatti ne bişey.Şuan 5 yaşında.
Daha birçok miraç tanidigim var ögrencim var hepsi çok akıllı ve zeki.
inşallah sizin bebeginizde böyle olur.Saglikla gelsin:)
- 16 Nisan 2020
- 93
- 139
- 13
- 32
Valla en doğru karari vermişsiniz.Yeğeniminde adı Miraç,hani erkek çocugu yaramaz olur derler ya maşallahi var.çok akıllı
Bebekliğide çok sakin geçti ne sendrom atlatti ne bişey.Şuan 5 yaşında.
Daha birçok miraç tanidigim var ögrencim var hepsi çok akıllı ve zeki.
inşallah sizin bebeginizde böyle olur.Saglikla gelsin:)
inşallah çok teşekkür ediyorum sizin de öyle
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Kızsa sezgi koyun sizde arkadaşımın ismi.. ve tanıdığım sezgi kim varsa inanın hepsi çok güçlü ve kendinden emin bayanlarIsimleriniz cok guzelmis bende bi fikir verim dedim oglum olsaydi sezgin koymayi dusunuyodum
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83