• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi sizce hangisi 🤷🏻‍♀️

İsim öneri

• Miraç

OY: 18 45,0%
  • Meriç

OY: 11 27,5%
  • Alptuğ

OY: 11 27,5%

• Ankete Katılan
    40
Miraç
Meriç
Alptuğ
Bunlar var aklımızda sizce hangisi :KK25:
Alptuğ çok zor, ve artık global isimler düşünmek gerekiyo ğ çok zorlar.türkiyede bile zorlar gerçi o sondaki harf.Miraç ismini hiç sevemiyorum :/ Meriç ille bu üçü olucaksa en güzeli ama unisex isim kullananlar bilir zorluklarını, unisex isme sahip yakın bir arkadaşım var Deniz diye, sürekli deniz bey deniz hanım karmaşası yaşıyo.

Alptuğ çok zor, ve artık global isimler düşünmek gerekiyo ğ çok zorlar.türkiyede bile zorlar gerçi o sondaki harf.Miraç ismini hiç sevemiyorum :/ Meriç ille bu üçü olucaksa en güzeli ama unisex isim kullananlar bilir zorluklarını, unisex isme sahip yakın bir arkadaşım var Deniz diye, sürekli deniz bey deniz hanım karmaşası yaşıyo.
Ben de oğlumun adını deniz koymayı düşünüyordum

Miraç
Meriç
Alptuğ
Bunlar var aklımızda sizce hangisi :KK25:
Miraç'a oy verdim ama bir öneride de ben bulunayım MİRZA çok beğendiğim bi isim hem çok duyulmamış yeni yeni saçma isimlerden değil, anlamı beyler beyi, beylik soyundan gelen demek.

Miraçlar çok akillı oluyor ta bebekliklerinden itibaren.okul hayatlarindada zeki akilli oluyorlar.Ögretmenim ordan biliyorum.Bence Miraç koyun

Çok teşekkür ediyorum miraça karar verdik gibi🥰
Valla en doğru karari vermişsiniz.Yeğeniminde adı Miraç,hani erkek çocugu yaramaz olur derler ya maşallahi var.çok akıllı
Bebekliğide çok sakin geçti ne sendrom atlatti ne bişey.Şuan 5 yaşında.
Daha birçok miraç tanidigim var ögrencim var hepsi çok akıllı ve zeki.
inşallah sizin bebeginizde böyle olur.Saglikla gelsin:)

Valla en doğru karari vermişsiniz.Yeğeniminde adı Miraç,hani erkek çocugu yaramaz olur derler ya maşallahi var.çok akıllı
Bebekliğide çok sakin geçti ne sendrom atlatti ne bişey.Şuan 5 yaşında.
Daha birçok miraç tanidigim var ögrencim var hepsi çok akıllı ve zeki.
inşallah sizin bebeginizde böyle olur.Saglikla gelsin:)

inşallah çok teşekkür ediyorum sizin de öyle ❤️🙏

Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşAllah.. Adıyla büyüsün inşAllah kuzucuk

Back