Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1)Karşıyım diye nereye yazmışım? Koymaktan vazgectiginize gore karşı olan ben değilmişim. 2)İster ebubekir sıddık koyarsınız ister timur cenk koyarsınız benlik bir durum yok.
1)Karşıyım diye nereye yazmışım? Koymaktan vazgectiginize gore karşı olan ben değilmişim. 2)İster ebubekir sıddık koyarsınız ister timur cenk koyarsınız benlik bir durum yok.
herkesin koyduğu isim kendine evet bak. Ben insanlara isim tercihlerini sundum oylasınlar diye.burada isimlerin savaşa mı barışa mı götürdüğünü tartışmaya yazmıyoruz savaş olan isim de konur barış olan isimde eylem koyduk diye eylem mi yaptırcaz yani çocuğa ne alaka? buna göre mi hareket etmiş oluyor insanlar hayır. Düşündüğümüz her ismide koymuyorsak karşı olduğumuz anlamına hele hiç gelmez.