Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oğlumun adını Aybars Taha koyucam Taha suresi kurandan aybarsta Türkçe bir isim bu nedenle tercih ettim ve anlamları güzel ay gibi güzel Muhammed anlamına geliyorMerhaba erkek bebek isim konusunda kararsız kaldık ,anketteki isimler var aklımızda. Ama farklı isim önerilerinede açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederimbarlas ,aybars,Baybars, Göktuğ ,Yiğit ,bunlar güzel sizin attikarinizdan da Sarp ve Kaan güzel bence .Allah analı babalı büyütsün :))
Çok güzel isimler Aybars ismini çok yakın arkadaşım koydu Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen oğlumun adını Aybars Taha koyucam Taha suresi kurandan aybarsta Türkçe bir isim bu nedenle tercih ettim ve anlamları güzel ay gibi güzel Muhammed anlamına geliyor
Teşekkür ederimBu yazdıklarınız içinde Kaan bence
İlk oğlum Mete :). Uyar da ama Türkçe karakter isminde olmasını tercih etmiyoruz. Ş,ç,ğ,ü gibiTürkçü isimlerden koy, Oğuzhan vs iyi gider :)
Neden ki?İlk oğlum Mete :). Uyar da ama Türkçe karakter isminde olmasını tercih etmiyoruz. Ş,ç,ğ,ü gibi
Yurtdışına yerleşmeyi planlıyoruz eğitimleri için bu sebeple zorluk olsun istemedik.Neden ki?
E madem öyle alperen falan koyabilirsiniz
Alperen iyi gibi ya, siz bilirsiniz yinedeYurtdışına yerleşmeyi planlıyoruz eğitimleri için bu sebeple zorluk olsun istemedik.
Çok teşekkür ederim önerileriniz içinAlperen,
Kerem Alp,
Yusuf Taha,
Yağız Ali,
Enes,
Yusuf Eymen,
Berkay
Berker
Aslan Zeyd
İki isim tercihimdir. Modern düşünüyorsunuz sanırım ama yine de fikir olsun dedim. Aklıma gelenler bunlar.
Çok güzel bir isim en yakın arkadaşımın oğlunun ismiBiz eşimle farklı zamanlarda aynı videoya denk gelmiştik hamileliğimin başında erkek isimleriyle ilgili. İkimiz de aynı ismi beğenip seçmiştik oğlumuz olsaydı onu koyacaktık kızımız olacak o yüzden size önereyim Artun … Anlamı Kendine Güvenen, Onurlu, Ağırbaşlı. Mutlu, Talihli, Hayatından Memnun Olan. Gururlu, kendine güveni olan