- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi misscaglayan
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni modellerden arıyorum cnm sağol genede.Eki Görüntüle 1783130 utusuz sadece iki kez giydik 25 tl
Fotoğraf koyarsanız bakmak isterimbende kaftanlık var isterseniz
Fiyatı nedir? Kaç taneEki Görüntüle 1783254
Eki Görüntüle 1783256
Eki Görüntüle 1783257
Lohusa şerbeti için plastik kadehler, kadeh süsleri ve tepsi takım. Beğenirseniz ayrıntılı konuşuruz...
35 tane kadeh var 15 tane de süs var Mevlüt'te çantasına koyan götürmüş dönüşümlü olarak kullanılabilir hepsi el yapımı kendim yaptım...tepsiyle birlikte 40₺ düşünüyorum...Fiyatı nedir? Kaç tane
Canım kadehler az gelir bize baya kalabalık olcaz. Terlik şimdilik düşünmüyorum. Elbise giymeyi düşünüyorum. O yüzden lazım değil sağolasın.
Rica ederim şimdiden Allah kabul etsin sağlıkla büyüsün kuzucuk...Canım kadehler az gelir bize baya kalabalık olcaz. Terlik şimdilik düşünmüyorum. Elbise giymeyi düşünüyorum. O yüzden lazım değil sağolasın.
Ne kadar fiyatları?Bende tabak kadeh çatal bıçak ve karton bardak var. Mavi puantiyeli. En az 25-30 tane vardır. Bir de peçete olması gerekiyor