Doğuma Hazırlık Erkek bebek için isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erdem ve Ender cok uyumlu.Ender de koyabilirsiniz.ayrica bi uye de yazmis Gorkem de cok guzel.
2 ismi kesinlikle tavsiye etmiyorum ayrica

Diziden isim secmek.s bilemedim
Ortalik beren, defne falan kayniyor
Siz sadece ashaf ya da sadece ali degil iki ismi de kullanmayi dusunmussunuz bir de

Ali guzel, ali candir

Yanina baska bir sey bularak kullanabilirsiniz
Ben ali riza ya da ali haydar koyacagim oglum olursa insallah

Mehmet ali eskimeyecek bir isim mesela

Allah hayirli uzun omurler versin
Amin cok tsk ederim:) esimle ali haydarida dusunduk hatta zulfikar ve zeynel de bile gecti ama bazi isimler agir basiyor ve cok kararsizim:/

Ben çocuğuma ağır bir isim vermezdim. Kayra olabilir, Bulut olabilir, kış çocuğu ise Ayaz bile olabilir. Tabi zevkler başka. :kahve:

Ben iki ismi tavsiye etmiyorum. Ama illa ki istiyorsanız Ali Asaf kesinlikle daha güzel. Yok etraf garip karşılıyor, daha modern isimler de bizim hoşumuza gitmiyor derseniz Erdem'le bir ilgisi olmayacak ama Mustafa Kemal ismini severim. Ayrıca sadece Ali de olabilir :)

Erdem ismi Turk ismi modern sayilir. Erdeme uyumlu ayni konsept ayni tarz isim daha iyi olur sanki. Biri turkce biri arapca yada degisik tarz olursa uyumsuz olur gibi gelir banaGorkem eralp gibi turkce erdem e daha uyumlu geldi . Karar sizin yinede icine sineni koymak en guzeli. Adiyla yasasin

Ömer Asaf veya Ömer Halis uyumlu da Ali Asaf' i hic uyumlu bulamadim.. Tek basina Ali ismini severim..
Erdem cok guzel bir isim..
Kerem, Eymen ve Görkem isimleri de uyumlu..
Arda ve Emre isimlerini de cok begenirim..

İllede iki kardeşin ismini uydurmaya çalışmayın. Çocuklar ömürlerince sosyal hayat ve okil/iş gibi ortamlarsa hep bir arada olmayacak ki. Ali Asaf' ı çevreniz değil siz beğenmelisiniz...bence kulağa hoş geluyor. Mühim olan sizin içinize sinmesi.

X