Doğuma Hazırlık Erkek bebek için isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.236
36
Merhaba hanımlar

Lütfen konum hemen taşınmasın :/

Doğumuma çok az kaldı ve cidden kararsızım.
Ilk oğlumun adı Erdem.

Ikinciye ben alperen düsünmüstüm, eşim ise ömer halis. Zaman gectikce ikinci isime alisir gibi olduk.

Ben ömer ismini nedense pek sevemezdim, ömer asaf' duyunca hosuma gitmisti nedense. Yine herhalde ömer halis olur dedik.

Gecenlerde tv izliyordum dalmisim dizide ali asaf ismini duyunca cok asil geldi. Iki kisi cevremde haric kim duyduysa ismi garip karsiladi.

Önemli olan bizim begenmemiz ama cokmu tuhaf bir isim oldu bilemedim.

Berkay tugra cinar rüzgar demir asel aras ayaz vs bu isimler bize göre degil benimseyemiyoruz da.
Esimin tarafi da ali asafi garip karsiladi...

Sizin fikriniz nedir??

Benim oğlumun ismi de Erdem ömer Halis çok güzel ve anlamlı benim esimin ismi ömer olmasa ve tabi ikinci cocugum nasip olurda erkek olursa koyardım. Ben erdeme uygun eren düşünüyorum. Konuyu takipte kalayım.

Benim oğlumun ismi de Erdem ömer Halis çok güzel ve anlamlı benim esimin ismi ömer olmasa ve tabi ikinci cocugum nasip olurda erkek olursa koyardım. Ben erdeme uygun eren düşünüyorum. Konuyu takipte kalayım.

Erdemi ilk duydugumuz an cok begendik anlami cok guzel ve kulagada guzel geliyor. Ama ikincide isim bollugundan karar veremiyorum. :/

Ben çocuğun geleceğini etkileyecek siyasi vs isimlerin konulmasına karşıyım. Çünkü 20 yıl sonra ne olacağını kimlerin hain vs ilan edileceğini bilemiyoruz günümüzde de görüldüğü gibi ki tarih tekerrürder ibarettir unutmayın.
Ama Ben Yahya ismini çok severim. İlla uyması gerekmez ki isimlerin..

Ben çocuğun geleceğini etkileyecek siyasi vs isimlerin konulmasına karşıyım. Çünkü 20 yıl sonra ne olacağını kimlerin hain vs ilan edileceğini bilemiyoruz günümüzde de görüldüğü gibi ki tarih tekerrürder ibarettir unutmayın.
Ama Ben Yahya ismini çok severim. İlla uyması gerekmez ki isimlerin..
Yahya cok icimde kalan bir isim ama erdem agir basinca yahya kalmisti. Allahin peygambere verdigi bir isim.bana gizemlide geliyor ama bazisi ay ckk yasli isi diyor. Nesi yasli anlamiyorum

Yahya cok icimde kalan bir isim ama erdem agir basinca yahya kalmisti. Allahin peygambere verdigi bir isim.bana gizemlide geliyor ama bazisi ay ckk yasli isi diyor. Nesi yasli anlamiyorum
Kesinlikle öyle. Ona daha önce kimseye vermediğimiz ismi verdik diyor. Bu bile ne kadar heybetli müthiş olduğunu gösterir. Yahya koyun içinizde de kalmışsa. Yani seslenince bile bi huzur doluyor insanın içine..

Demir ismini severim .
Ates te guzel .
Omer halis fazla siyasi bugun icin
Ama yarin ?
Ne olacagi belli olmayan bir ulke icin fazla iddiali ...

Kesinlikle öyle. Ona daha önce kimseye vermediğimiz ismi verdik diyor. Bu bile ne kadar heybetli müthiş olduğunu gösterir. Yahya koyun içinizde de kalmışsa. Yani seslenince bile bi huzur doluyor insanın içine..
Hamileyken rüyamda görmüstum bide. Yahya erdem mi olsa dedik öyle kaldi:/ evet ferahliyor insan söylerken. Cok tsk ederim:)

Merhaba hanımlar

Lütfen konum hemen taşınmasın :/

Doğumuma çok az kaldı ve cidden kararsızım.
Ilk oğlumun adı Erdem.

Ikinciye ben alperen düsünmüstüm, eşim ise ömer halis. Zaman gectikce ikinci isime alisir gibi olduk.

Ben ömer ismini nedense pek sevemezdim, ömer asaf' duyunca hosuma gitmisti nedense. Yine herhalde ömer halis olur dedik.

Gecenlerde tv izliyordum dalmisim dizide ali asaf ismini duyunca cok asil geldi. Iki kisi cevremde haric kim duyduysa ismi garip karsiladi.

Önemli olan bizim begenmemiz ama cokmu tuhaf bir isim oldu bilemedim.

Berkay tugra cinar rüzgar demir asel aras ayaz vs bu isimler bize göre degil benimseyemiyoruz da.
Esimin tarafi da ali asafi garip karsiladi...

Sizin fikriniz nedir??
Konunuzun devamını okumadan "Ömer Halis düşünmüştük" kısmını okuduğumda keşke Ali Asaf koysalar diye geçirdim aklımdan. İnanın dizinin ilk bölümünden beri aklımda Ali Asaf ismi. İnşallah kızım olacak ama oğlum olsaydı Ali Asaf koyardım demiştim ilk duyduğumda. Kızım Zeynep olacak kısmetse. Ben eski isim meraklısıyımdır ama erkek isimlerinden eski isim beğenemiyordum Ali çok kısa geliyor, Ömer deseniz çok koyuldu son yıllarda tam bu esnada Ali Asaf imdadıma yetişirdi. Tam benlik hem eski, hem asil ve çok karizmatik bence iki isim ama kısa.

Diziden isim secmek.s bilemedim
Ortalik beren, defne falan kayniyor
Siz sadece ashaf ya da sadece ali degil iki ismi de kullanmayi dusunmussunuz bir de

Ali guzel, ali candir

Yanina baska bir sey bularak kullanabilirsiniz
Ben ali riza ya da ali haydar koyacagim oglum olursa insallah

Mehmet ali eskimeyecek bir isim mesela

Allah hayirli uzun omurler versin

X