- 21 Kasım 2015
- 55
- 15
- 36
-
- Konu Sahibi fatos____2019
Merhaba ben Emirhan ismini hep çok sevmişimdir.Merhaba Arkadaşlar Şubat sonu Mart başı gibi erkek bebek bekliyorum. Hala isim bulamadık . Düşündüklerimiz EMİRHAN yada ALPEREN eğer bulamazsak mecbur bu ikisinden birini koymayı düşünüyoruz. bi kızım ismiyine bu şekilde birleşik bu sebepten dolayı birleşik isim düşündüğümüzden bu ikisi arasında kaldık. Ama bir erkek ismi içime sinmiyor nedense hepsi itici geliyor .Fikirlerinizi bekliyorum bu iki iasimden hangisi daha iyi yada bu tarz birleşik isim öneriside verebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim :))
Kuzey.Merhaba Arkadaşlar Şubat sonu Mart başı gibi erkek bebek bekliyorum. Hala isim bulamadık . Düşündüklerimiz EMİRHAN yada ALPEREN eğer bulamazsak mecbur bu ikisinden birini koymayı düşünüyoruz. bi kızım ismiyine bu şekilde birleşik bu sebepten dolayı birleşik isim düşündüğümüzden bu ikisi arasında kaldık. Ama bir erkek ismi içime sinmiyor nedense hepsi itici geliyor .Fikirlerinizi bekliyorum bu iki iasimden hangisi daha iyi yada bu tarz birleşik isim öneriside verebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim :))
Kuzey.
Üye en son 2018 de girmiş siteyeBen Kayra koymayı düşünüyorum