How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El Erkek bebek için ilk adım ayakkabısı arıyorum!!!!

Eklentiler

• $IMG_0915.JPG
    $IMG_0915.JPG
    92,7 KB · Görüntüleme: 511
  • $IMG_0916.JPG
    $IMG_0916.JPG
    90 KB · Görüntüleme: 374
:1:Alemsiniz.
Takasa varım tabii ki. Ama ihtiyacım olan bir şey olursa...
yok gerçekten şaka bi yana hep bana denk geliyo kaç kez bilmeden senn converse yorum yaptım :1: ve satılmamasına şaşırdım şuan :30: umarım ürünlerimden beğendiğin bişey olur konularıma bak canm kaç bedensin tesettürlü mü yoksa açık mısın kaç numara giyiyosun yada neye ihtiyacın var :52:

yok gerçekten şaka bi yana hep bana denk geliyo kaç kez bilmeden senn converse yorum yaptım :1: ve satılmamasına şaşırdım şuan :30: umarım ürünlerimden beğendiğin bişey olur konularıma bak canm kaç bedensin tesettürlü mü yoksa açık mısın kaç numara giyiyosun yada neye ihtiyacın var :52:

Kendim ve evim için bir ihtiyacım yok şimdilik. Tam tersi fazlalıkları elden çıkarmaya çalışıyorum. 9 yaş ve 3 yaş erkek çocuk kıyafet, mont, ayakkabı vs. olabilir.

Kendim ve evim için bir ihtiyacım yok şimdilik. Tam tersi fazlalıkları elden çıkarmaya çalışıyorum. 9 yaş ve 3 yaş erkek çocuk kıyafet, mont, ayakkabı vs. olabilir.

3 yaş için sadece 3 ürünüm var yağmurluk ve 2 adet yazlık tşört hepside sıfır hediye geldi düşünürsen resim ekliyim onlarla takas yapalım

Back