Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokmu arkadaşlar elinde ilk adım ayakkabısı olan??
canm bu conversi çok beğendim ama takas düşünürsen almak istiyorum yanlış anlama ama gözüm kaldı sanki19 numara ama 20 ye de olur. Deri, kutusunda. Kullanılmadı.
Alemsiniz.canm bu conversi çok beğendim ama takas düşünürsen almak istiyorum yanlış anlama ama gözüm kaldı sanki
yok gerçekten şaka bi yana hep bana denk geliyo kaç kez bilmeden senn converse yorum yaptım ve satılmamasına şaşırdım şuan umarım ürünlerimden beğendiğin bişey olur konularıma bak canm kaç bedensin tesettürlü mü yoksa açık mısın kaç numara giyiyosun yada neye ihtiyacın varAlemsiniz.
Takasa varım tabii ki. Ama ihtiyacım olan bir şey olursa...
yok gerçekten şaka bi yana hep bana denk geliyo kaç kez bilmeden senn converse yorum yaptım ve satılmamasına şaşırdım şuan umarım ürünlerimden beğendiğin bişey olur konularıma bak canm kaç bedensin tesettürlü mü yoksa açık mısın kaç numara giyiyosun yada neye ihtiyacın var
Kendim ve evim için bir ihtiyacım yok şimdilik. Tam tersi fazlalıkları elden çıkarmaya çalışıyorum. 9 yaş ve 3 yaş erkek çocuk kıyafet, mont, ayakkabı vs. olabilir.
Az kullanılmış ya da temiz olabilir arkadaşlar. Teşekkür ederim.
kaç no istiyorsun canım,belirtir misin?
ikican senden cvb bekliyorum özelden yaz ama arkadaşın konusunu dağıtmayalım artık19 numara ama 20 ye de olur. Deri, kutusunda. Kullanılmadı.