Bebek İkinci El erkek bebek için astronot tulum arıyorum

3 Aylık bebege olur di mi? Bi de nerede oturuyorsunuz, kargo için soruyorum da..

ürün 3-6 aylık bebekler için
bebeğinizin boyutuna göre değişir büyüklüğü ama 0-3 aylık ürünler küçük geleceği için hafif büyük bile olsa 3-6 aylık almaktan başka şansınız yok zaten
ben ıspartadayım hangi ildesiniz bilmiyorum ama ptt kargoyla kargo bedeli 6,5tl tutacaktır

canım almadıysan bende de var. renk mavi. hepyeni. dışı şişme için yalıtımlı. foto yükleyemedim yarın yükliycem. yanında şapkada hediyeli

25 tl olur. ben 70e almıştım ilgileniyorsan özelden mail ver resim yollıyom. yepyeni duruyor kızım olacağı için oğlumunkileri eldn çıkarıyorumda

Eki Görüntüle 908832 Eki Görüntüle 908833 Eki Görüntüle 908831
canım f&f markadır sadece asıya gıderken 2 yada 3 kez gıydırdım sıfırdır yanı 3-6 aylık ve 20 tldır

Tulum ve yanına koydugunuz hediyeler bugun elime gecti. Cok ama cok begendim hepsini. Kalitelerine göre fiyatları oldukça uygundu. Ayrıca yesyeni ve tertemiz kokuyorlardı. cok teşekkür ediyorum tekrardan. Diğer forum üyelerine sizden alışveriş yapmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…