Bebek İkinci El ERKEK Bebek/ Çoçuk İÇin Arıyorum-Veriyorum Satıyorum

aysre

CinCan 'ın Annesi
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
1.759
2
106
İstanbul
Öncelikle çoçuklar hızlı büyüdüğü için elimizde kalan şeyleri çıkartmaya çalışırken bir yandanda uygun bir şeyler kovalamaya çalıştığım için tek tek topic açmak yerine böylesinin daha kolay olacağını düşündüm. Önce elimden çıkarmak istediklerimi belirteceğim.Fotoları sanırım yarın eklerim bu arada da yaş ile birlikte değişen ihtiyaçlarımızı da aynı başlıktan metin haline getirip talep edeceğim.
Sizlerden de aynı şekilde topic için katılım olacağını düşünüyorum.

Benim bebeğim Şu anda 13 aylık -İstanbuldayız
bizde

elimden çıkartmak istediğim

1-yürüteç
2-kanguru
3-astronot kışlık tulum
4-uyku tulumu
5-çeşitli kışlık kıyafetler (bedenleri ile fotolarını yükleyeceğim)
6-önümüzdeki yaz sezonunda giyilebilecek ayakkabı ve terlik (fotoları ekleyeceğim )
7-bebe küveti (fileside mevcut ama almak istenirmi bilemedim )

almak istediğim aklımdakiler

1-tchibo nun mıknatıslı resim oynunu gördüm çok beğendim kullanan varmı acaba ???
Mıknatıslı Resim Oyunu 291899 | Tchibo.com.tr

2- Çiftlik Hafıza Oyunu
birde buna benzer bir şey

değiş tokuş önerisine de açığım bu arada ,gerçi bir üst dönem anne bizden ne almak ister bilemem ama yine de esnke bir topik olmasında fayda var diye düşünüyorum.
evet hanımlar,erkek annelerinin katılımlarını bekliyorum.

BEn de uyku tulumu ve astronot tulum bakiyorum. Resim eklersen ve beden yazarsan daha iyi olur

ben kız annesiyim .ama bu ara yürüteç arıyorum .fotoğraf eklerseniz bir bakmak isterim.

dilerim fotoları yükleyebilmişimdir, erkek bebek diye sınırlandırmam haksızlık olmuş , yürütecin kırmızı olduğunu görünce

evet gelelim fiyatlara,öncelikle kargo.vs.teslimat bana ait değil,ürünlerde herhangi bir defarmasyon sözkonusu değil ,

yürütec :15 tl ,
uyku tulumu : 10 tl (pek kullanılmadı,bir kaç kez banyo sonrası atlet ile birlikte kullandım.)kışlık olarak uygun ,
astronot tulum : 20 tl ortalama 7-8 aya kadar kullandık biz ,ama daha ufak olan bebekler için daha uzun süreli kullanılabilir,
kanguru :20 tl (genelde araba tercih ettiğimiz için kanguruda 3-4 kez kullanıldı.)
bebek küveti : 10 tl
pantolon : 10 tl (6-9 aylık sanırım )

henüz ayakkabıları eklemedim , birde mevsim değişikliği sebebi ile kışlıkları çıkartıp bakamadım henüz,

sizlerden de katılım bekliyorum, ufak tefek elden çıkartmak istedikleriniz yok mu ????

Bu ürünler satılmadıysa almak istiyorum. Ben Erenköy'de oturuyorum. Siz nerede oturuyorsunuz?
yürütec :15 tl ,
uyku tulumu : 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…