Öncelikle çoçuklar hızlı büyüdüğü için elimizde kalan şeyleri çıkartmaya çalışırken bir yandanda uygun bir şeyler kovalamaya çalıştığım için tek tek topic açmak yerine böylesinin daha kolay olacağını düşündüm. Önce elimden çıkarmak istediklerimi belirteceğim.Fotoları sanırım yarın eklerim bu arada da yaş ile birlikte değişen ihtiyaçlarımızı da aynı başlıktan metin haline getirip talep edeceğim.
Sizlerden de aynı şekilde topic için katılım olacağını düşünüyorum.
Benim bebeğim Şu anda 13 aylık -İstanbuldayız
bizde
elimden çıkartmak istediğim
1-yürüteç
2-kanguru
3-astronot kışlık tulum
4-uyku tulumu
5-çeşitli kışlık kıyafetler (bedenleri ile fotolarını yükleyeceğim)
6-önümüzdeki yaz sezonunda giyilebilecek ayakkabı ve terlik (fotoları ekleyeceğim )
7-bebe küveti (fileside mevcut ama almak istenirmi bilemedim )
almak istediğim aklımdakiler
1-tchibo nun mıknatıslı resim oynunu gördüm çok beğendim kullanan varmı acaba ???
Mıknatıslı Resim Oyunu 291899 | Tchibo.com.tr
2- Çiftlik Hafıza Oyunu
birde buna benzer bir şey
değiş tokuş önerisine de açığım bu arada ,gerçi bir üst dönem anne bizden ne almak ister bilemem ama yine de esnke bir topik olmasında fayda var diye düşünüyorum.
evet hanımlar,erkek annelerinin katılımlarını bekliyorum.
Sizlerden de aynı şekilde topic için katılım olacağını düşünüyorum.
Benim bebeğim Şu anda 13 aylık -İstanbuldayız
bizde
elimden çıkartmak istediğim
1-yürüteç
2-kanguru
3-astronot kışlık tulum
4-uyku tulumu
5-çeşitli kışlık kıyafetler (bedenleri ile fotolarını yükleyeceğim)
6-önümüzdeki yaz sezonunda giyilebilecek ayakkabı ve terlik (fotoları ekleyeceğim )
7-bebe küveti (fileside mevcut ama almak istenirmi bilemedim )
almak istediğim aklımdakiler
1-tchibo nun mıknatıslı resim oynunu gördüm çok beğendim kullanan varmı acaba ???
Mıknatıslı Resim Oyunu 291899 | Tchibo.com.tr
2- Çiftlik Hafıza Oyunu
birde buna benzer bir şey
değiş tokuş önerisine de açığım bu arada ,gerçi bir üst dönem anne bizden ne almak ister bilemem ama yine de esnke bir topik olmasında fayda var diye düşünüyorum.
evet hanımlar,erkek annelerinin katılımlarını bekliyorum.