Erkek bebek belirtileri

Oz1urk

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
3
5
34
Merhaba Kızlar,
Bebegimin cinsiyetini tahmin etmek icin milyon tane forum gezdim.ama çok karışık bilgiler var.geçen hafta ogrendim erkek olduğunu.sizle paylaşıyorum.

Canım ilk olarak et istedi normalde sevmem.
Peynir ve eksi elma yedim.
Tatlidan tiksindim.
Bulanti yaşamadım.sadece is yerinde wc ye girerken istifar ettim.tiksindim.bisey tetiklemedigi surece midem bulanmadi.
İdrarim mat sariydi
Karnim alt bolgede belirgin ve sivrildi yeni yeni.
Goguslerim büyüdü ve uclari koyulasti
İlk 3 ay müthiş hizli bacak tuylerim uzadi.simdi 5.aydayim ve yavasladi.
Sinir vs yasamadim duygusallikta pek yok.eskisinden daha sakinim.
Bebegim hep sag tarafta geceleri ozellikle daha belirgin.
Ve erkek bebekte bu cok yasaniyo sanirim ellerim pul pul oldu hep kuruluktan surekli kremledim.simdi o da gecti.

Normalde hep yorumlardan kiza yormuştum.cunku ye eksiyi dogur ayseyi vs

Herkeste ayni olmayabiliyo tabi ama merakla bekleyenlere faydasi olur umuyorum

Ben de hep ekşi yedim, kilo kilo yeşil erikler ve salatalık turşuları yedim. Genelde tersi söylenir aslında

Merhaba Kızlar,
Bebegimin cinsiyetini tahmin etmek icin milyon tane forum gezdim.ama çok karışık bilgiler var.geçen hafta ogrendim erkek olduğunu.sizle paylaşıyorum.

Tatlidan tiksindim.
Bulanti yaşamadım.sadece is yerinde wc ye girerken istifar ettim.tiksindim.bisey tetiklemedigi surece midem bulanmadi.
İdrarim mat sariydi
Ve erkek bebekte bu cok yasaniyo sanirim ellerim pul pul oldu hep kuruluktan surekli kremledim.simdi o da gecti.

Oğluşum var
Tatlı yedim :)
Bulantım bol bol oldu.
Karnım hep yuvarlaktı :)
Tüylerin uzaması artmadı hatta bence daha yavaş bile uzadı.
Oğlumu solda hissederdim :)
Valla ellerim de kurumadı :KK70:

Demek ki belirtiyle alakası yok :)

Canim anlamamissin heralde herkeste ayni olmayabilir ama merak edip arastiranlara ki ben cok arastirdim, yardimi dokunur diye kendimde yasadiklarimi yazdim.

Benim idrarim parlak sari bunlarin harici diğerleri birebir uyuyor.tatliyi gozum görmüyor gozum ekside.

Oğluşum var
Tatlı yedim :)
Bulantım bol bol oldu.
Karnım hep yuvarlaktı :)
Tüylerin uzaması artmadı hatta bence daha yavaş bile uzadı.
Oğlumu solda hissederdim :)
Valla ellerim de kurumadı :KK70:

Demek ki belirtiyle alakası yok :)
Cok hakilsiniz yorumunuzu begendim bunlar net seyler degil

Bende kızıma hamileyken abartısız söylüyorum her sabah kahvaltıda 1 kilo çikolatalı baklava yiyordum eşime akşamdan aldiriyordum şuanda Allah'a şükür 2 bebek geliyor ve tatlı ve et görmek istemiyorum. Domates favorim :emir_bebek: daha 4 haftalik cinsiyetide bilmiyoruz bakalım hayırlısi kız mı erkek mi

Tatlı sevmeyen ben bol bol tatlı yedim valla :)
İlk 3 ay göbek tüylendi saçlarım güçlendi yıllardır istediğim saçlara ulaştım şükür:)
Et but bayılırım hala bayılıyorum onla alakası Yok sanırım :)
Bir de size komik bişey söyleyeyim, 12. Haftada usg de gördük, dedim omuzlar geniş bu erkek olacak, erkekmiş sıpa:)

Bi kilo baklava yiyen arkadaş sadece ilginc bularak soruyorum bebekte ya da sizde şekere daur bi problem çıkmadı dimi ben 2 dilim bile yiyemiyorum ya hemen yanıyor icim bulantim oglumda azdı bunda cok ama cinsiyey yine erkek gibi hissediyorum her gebelik farkli etkiliyo insanlari

Bi kilo baklava yiyen arkadaş sadece ilginc bularak soruyorum bebekte ya da sizde şekere daur bi problem çıkmadı dimi ben 2 dilim bile yiyemiyorum ya hemen yanıyor icim bulantim oglumda azdı bunda cok ama cinsiyey yine erkek gibi hissediyorum her gebelik farkli etkiliyo insanlari
Ben de merak ettim ben tatlı çok yemememe rağmen bende şeker çıktı şanssımıyım neyim

Merhaba Kızlar,

Tatlidan tiksindim.
İdrarim mat sariydi

Canım benim de tam tersi oldu. Benim hiç bulantı olmadı. En çok tatlı as erdim. Hiç eksi yemedim. Kalçam dan kilo aldım. Cildim o kadar güzelleşti ki herkes ne kullanıyorsun diye sordu. Sivilce hiç olmadı. Çok rahat geçti hamilelik. Bence kişiye göre değişiyor. Şimdi ömer faruk um doğacak

Kıza hamileyim.ilk zamanlar hep turşu ve limon çekti canım bence kişiden kişiye değişiyor bu olay

erkek bebek belirtileri :hic midem bulanmadi akilli oğlum benim ikinci aydan beri kalçadan bacağa ayrım.var baskada sikayetimiz olmadı çok.şükür.ilk aylarda kilolarca limon mandalina yedim :)

Kesinlikle kişiden kişiye değişiyo bu belirtiler kızımda tamamen erkek belirtileri yaşadım hatta ayrıntılı ultrasona girene kadar erkek diyordu doktorlar şimdi tamamen kız belirtileri yaşadım ve oğlum olcak insallah

Merhaba Kızlar,

Tatlidan tiksindim.
İdrarim mat sariydi

benim de 15 aylık oğlum var. Bire bir aynı belirtileri yaşadım. okurken çok şaşırdım. Aynı beni yazmışsın gibi.

2 kızım var ve şimdi erkek bebek bekliyorum kısmetse...1. 2.ve 3. Ay aşırı koku hassasiyeti yaşadım ve kusma çabası..zorluğunu yasayan bilir...
Çaydan tiskindim
Tursu ve ev yoğurdu midemi aşırı bulandırdı...
Ve 2. Ayda kahverengi lekelenme du 1 hafta sürdü
Asermem olmadı..
Kızlarıma gore cok cok daha bulantılı ve kusmalı bir gebelik geçiriyorum
Ayrıca kızlarımda en başından kasık ağrısı batması oldu. Bunda bel agrisi oldu..Kasık agrım neredeyse hiç yok...
Ben çok merak edip okuduğum icin tecrübelerimi paylaşmak istedim...

Ben de gebeliğin sonuna yaklaşmış birisi olarak tecrübelerimi yazayım😊 İlk haftalarda kasık ağrısını ve uyku halini çok yoğun yaşadım, bulantım oldu ama kusacak derece hiç olmadı, sürekli ekşi şeyler çekti canım(son ayda tatlıya doğru kayma oldu🙈) aşerme çok az oldu, cildim ve saçlarım parlak oldu güzelleşti, fazladan tüylenme olmadı ve olan tüylerim çok yavaş çıktı, karnım erken belirdi ve sivri oldu 😊

X