• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek anneleri lütfen beni aydınlatın

nessrrin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
132
64
18
29
Yeni doğan 20 günlük bir erkek bebeğim var yeğenim çişini yaparken çükü kalkar ve altını alırken etrafı batıracak şekilde işerdi benim oğlum 2 kere bezini alırken çişini yaptı ama öyle değildi öyle bi kalkış falan yok gayet normal şekilde işiyor bu normal mi erkek anneleri lütfen beni aydınlatın

Yeni doğan 20 günlük bir erkek bebeğim var yeğenim çişini yaparken çükü kalkar ve altını alırken etrafı batıracak şekilde işerdi benim oğlum 2 kere bezini alırken çişini yaptı ama öyle değildi öyle bi kalkış falan yok gayet normal şekilde işiyor bu normal mi erkek anneleri lütfen beni aydınlatın
Kız sen Allah hayrını versin hiç gülesin yoktu hahaha benimde erkek yigenim var pipisi yok kdr ama bu birşey mi oldu bir sorun mu denecek birşey değil emziriyormusun mama mi veriyorsun

Doktorlar tam olarak doyduğunu anlamak için bir kere az da olsa yiğeninizdeki gibi çişi istiyorlar. Ama size denk gelmemiş olabilir. Doğru miktarda bez kirletiyorsa dert etmeyin. İçiniz hala rahat etmezse Zaten 10 gün sonra kontrolünüz olucak sorarsınız.

Kız daha yirmi günlük bamyadan ne olur dert etme bikac aylık olunca farkı görürsün 😊

Back