erkek bebek anneleri dikkat!!!

ezgim35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
278
0
39
arkadaslar merhaba; 6.5 aylık oglum var cuma gunu dr kontrolune gıttık ve pipi mizde sünnet derimizin geriye gıtmedıgını ve pipi ucunun dar oldugunu soledı drumuz.hemen cocuk cerrahısıne gıttık.muayene ettıler.çiz yaparken zorlanıp zorlnmadıgını ve idrar da mıkrop olup olmadıgını sordular.2 ay once ıdrarda mıkrop cıkmıstı, tekrar tahlıl yapıldı suan temız cıktı.çişimizi rahat yapıyoruz dedık.bu durumlarda sünnet onerıyorlarmıs.ıdrar temıs oldugu ıcın ve cısımızı yapabıldıgımız ıcın aceşesı olmadıgını fakat 1.5 ve 2 yasdan once sunnetın sart oldugunu soledıler.bole bır durumla karsılasan varmı acaba? yada sızler oğullarınızınpipisini kontrol ettınız mı etmedıysenız lütfen edın...

evet canım aynı sorun benim oğlandda var pipisi dar çişini şimidlik rahat yapıyo ama bizede doktor sünnet ettirin demişti

benımde oğlumda var pipisi dar ve sünnet yaptırmamı sölediler ama bende cesaret edemıyorum çok hareketli nasıl yaparız bilmem

cnm gecmis olsun
bizimde bi sorunumuz yok aslinda
bende bir kac ay sonra yaptirmayi düsünüyorum suanda havalar cok sicak

canım ya aynı sorun bizdede var.keşke diyorum doğar doğmaz yaptırsaymışım :KK43: çok pişmanım şuan.çişini ahat yapıyor ama geriye dıyrılmıyor malesef.

canım bizdede var aynı sorun çocuk cerrahına göstericem bakalım o ne dicek

sanırım hpımızde var arkadaslar. ben en kısa zamanda sunnet yaptıracam kucukken daha ıyı olur buyudukce ayaklandıkca daha zor olacak dıye dusunuyorum.

doktor bizim oğlanınkini sıyırdı ucu açıldı. ben çok korktum derisi sıyrılınca. durumu iyiymiş. isterseniz yaptırın dedi.

kızlar aynı dertten bizde var 1 hafta ilaç kullanacağız inşallah sonra hemen sünnet yaptıralım diyoruaz aslında korkuyorum çünkü yakında okula başlayacağım.

ben büyüklerimi dinledigim icin cooooooooook pismanim birdaha onlari dinlemicem !!! YATIRMA kücük dediler oglum 4 yasini doldurucak

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen yaa keşke ben de doğduğunda yaptırsydım hep çabuk iyleşirdi ...çok pişmanım ben deeeee....

X