Erkek bebeğimin bezinde kırmızı leke

Slvshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
19
0
32
Bebeğim 8 aylık oldu bezinde kırmızı lekeler var nedir bunlar korkmaya basladım lütfen yardım

Bizdede aynı şekilde kırmızı lekeler var.doktorumuz Sıvı kaybından olduğunu bol bol emzirmemi söyledi.öyle yapıyorum zaten suda veriyorum.havalar çok sıcak çok terliyorlar onunlada ilgisi olduğunu düşünüyorum korkulacak birşey yok ama siz yinede doktorunuza danışın içiniz rahatlasın

Bebeğim 8 aylık oldu bezinde kırmızı lekeler var nedir bunlar korkmaya basladım lütfen yardım
Yazın sıcaklar nedeniyle bebişler terliyor ve susuz kalıyor idrar yoğunlaşıyor ve ürik asit kristalleri oluşuyor o da bezde kırmızı leke bırakıyor korkmayın bebeğin terlemesini önleyin ve sıvı takviyesi yapın emiyorsa emzirin su meyve suyu verin aldığı kadar

Anladım çok teşekkür ederim götürücem inşallah bugunnn Allah Razı olsunnn

Anladım çok teşekkür ederim götürücem inşallah bugunnn Allah Razı olsunnn
Bende cuma günü götürücem ve sorucam paylaşırım sizinle sizde doktorun ne dediğini paylaşırsanız sevinirim.her doktor farklı yorumluyor herşeyi

Bende cuma günü götürücem ve sorucam paylaşırım sizinle sizde doktorun ne dediğini paylaşırsanız sevinirim.her doktor farklı yorumluyor herşeyi
Dün gittim doktora kan ve idrar verdi Sıvı alımını çoğaltın dedi sonuçlarda cuma öğleden sonra bakalım ne olcAkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…