Ali TunaMerhaba kızlar bebeğim doğmak üzere hala isim bulamadık bir ismi Ali olacak ama ikinci ismi önüne veya arkasına kibar isimler beğeniyorum naif olsun önerirseniz sevinirim aklımdaki isimler
Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
Tuna bence çok hoş bir isim.Merhaba kızlar bebeğim doğmak üzere hala isim bulamadık bir ismi Ali olacak ama ikinci ismi önüne veya arkasına kibar isimler beğeniyorum naif olsun önerirseniz sevinirim aklımdaki isimler
Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
Tuna ismini bende çok beğendim ama Ali Tuna derken biraz uyumsuz oluyor gibi hissettikTuna ismini çok beğeniyorum
Tuna’yı bizde en çok onu beğendik ama Ali ile birleşince pek olmadı sankiTuna bence çok hoş bir isim.
Tuna Ali sanki daha mı iyi seslenirken garip kalmasın istiyoruzAli Tuna
yada Tuna ali daha uyumlu geldi bana.
kayra kız ismi değil mi?
yekta ve Selim tek başlarına güzel bence Ali zaten güçlü bir isim. illa Ali olacaksa Ali Tuna , Tuna Ali bence
Mert Tuna?Tuna’yı bizde en çok onu beğendik ama Ali ile birleşince pek olmadı sanki
Ali dede ismi bu yüzden Ali koymayı düşündük yoksa mert de güzelMert Tuna?
Yiğit Ali çok duyuyoruz çoğu kişi de var Kerem ise yine yakın çevremizde varAli Kerem ? Yiğit Ali ? Çevremde ki isimler
evet Ali tek başına güzel bir isim neden düşünmüyorsunuzTuna Ali sanki daha mı iyi seslenirken garip kalmasın istiyoruz
Kendim de isim koymak istiyorum açıkçası kızımında iki isim var biri tek olmasınevet Ali tek başına güzel bir isim neden düşünmüyorsunuz
Bence diğerlerinden daha uyumlu.Tuna ismini bende çok beğendim ama Ali Tuna derken biraz uyumsuz oluyor gibi hissettik
ama tuna ali derken de tunali gibi oluyor, tunali hilmi caddesi gibi.Tuna ismini bende çok beğendim ama Ali Tuna derken biraz uyumsuz oluyor gibi hissettik
Ali Kayra ikiside çok sevdiğim isimler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah adıyla güzellikle yaşasınMerhaba kızlar bebeğim doğmak üzere hala isim bulamadık bir ismi Ali olacak ama ikinci ismi önüne veya arkasına kibar isimler beğeniyorum naif olsun önerirseniz sevinirim aklımdaki isimler
Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?