• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebeğime isim önerisi

Abruzzie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
394
136
103
Merhaba kızlar bebeğim doğmak üzere hala isim bulamadık bir ismi Ali olacak ama ikinci ismi önüne veya arkasına kibar isimler beğeniyorum naif olsun önerirseniz sevinirim aklımdaki isimler

Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta

Merhaba kızlar bebeğim doğmak üzere hala isim bulamadık bir ismi Ali olacak ama ikinci ismi önüne veya arkasına kibar isimler beğeniyorum naif olsun önerirseniz sevinirim aklımdaki isimler

Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
Ali Tuna
yada Tuna ali daha uyumlu geldi bana.
kayra kız ismi değil mi?
yekta ve Selim tek başlarına güzel bence Ali zaten güçlü bir isim. illa Ali olacaksa Ali Tuna , Tuna Ali bence

Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
Tuna bence çok hoş bir isim. 😍

Ali Tuna
yada Tuna ali daha uyumlu geldi bana.
kayra kız ismi değil mi?
yekta ve Selim tek başlarına güzel bence Ali zaten güçlü bir isim. illa Ali olacaksa Ali Tuna , Tuna Ali bence
Tuna Ali sanki daha mı iyi seslenirken garip kalmasın istiyoruz

Tuna ismini bende çok beğendim ama Ali Tuna derken biraz uyumsuz oluyor gibi hissettik
ama tuna ali derken de tunali gibi oluyor, tunali hilmi caddesi gibi.
ali yekta da hic uyumlu degil.
ben ali selim'i begendim. ama o da halim selim'i çağrıştırıyor 🙄🙄
o yüzden oyum ali kayra'dan yana:)

Mert Ali diyorum ben seçeneklerinizde yok ama. Ali ismini asıl isim, başına gelecek olan Mert ismini de sıfat olarak düşünürseniz çok anlamlı oluyor böyle. Gerçi Ali de Arapçada alâdan (büyük) türetilmiştir. Yine sıfattır neticede ama sıfattan önce erkek ismi olarak algılanır genelde.

Ali Selim
Ali Kayra
Tuna Ali
Ali Yekta
Ali Kayra ikiside çok sevdiğim isimler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah adıyla güzellikle yaşasın

Back