Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye götürmek için ne bekliyorsunuz!Merhabalar erkek bebeğim 45 günlük ve iki gündür idrar yapmada sıkıntısı var. Güzel idrar yapan bir bebekti günde iki kez elbise değiştirdiğimi bilirim ama iki gündür sıkıntı var nedenini anlamadığım. Bu durumu yaşayan var mı?
Beslenemiyor demek ki acil hemen doktora. Çişi azalırsa bu durum çok acil olarak geçer.Merhabalar erkek bebeğim 45 günlük ve iki gündür idrar yapmada sıkıntısı var. Güzel idrar yapan bir bebekti günde iki kez elbise değiştirdiğimi bilirim ama iki gündür sıkıntı var nedenini anlamadığım. Bu durumu yaşayan var mı?
Ya besleniyorda işeyemiyorsa? İki gündür evde bu bebe ya çıldıracamBeslenemiyor demek ki acil hemen doktora. Çişi azalırsa bu durum çok acil olarak geçer.
Yine bi cis ve kaka ayrimi sorunu galiba idrarini yapamiyor demek istedi sanirim. Siz kaka mi anladinizBeslenemiyor demek ki acil hemen doktora. Çişi azalırsa bu durum çok acil olarak geçer.
Gunde 2 bez bile az, cabuk acile goturun. Ya ac ya da bosaltim sisteminde sorun varMerhabalar erkek bebeğim 45 günlük ve iki gündür idrar yapmada sıkıntısı var. Güzel idrar yapan bir bebekti günde iki kez elbise değiştirdiğimi bilirim ama iki gündür sıkıntı var nedenini anlamadığım. Bu durumu yaşayan var mı?
Hiç yapmadı değil sabah 5 de ve 9 yaptı ama bezinin dolu olması gerekiyorduYa besleniyorda işeyemiyorsa? İki gündür evde bu bebe ya çıldıracam
Yeteri kadar beslenemiyor olabilir,uyku hali fazla olur o durumdada. Doktora götürün arkadaşların söylediği gibi. Henüz çok küçük bebeğiniz ihmal etmeyin.Hiç yapmadı değil sabah 5 de ve 9 yaptı ama bezinin dolu olması gerekiyordu
Ay evetYa besleniyorda işeyemiyorsa? İki gündür evde bu bebe ya çıldıracam
Nasıl yani? Neden kaka sanayım ya hu :) anne sütüyle beslenen çocuklarda 10 güne kadar kaka yapmama normal ama çiş mümkün değil! Günde çok dolu olması lazım.Yine bi cis ve kaka ayrimi sorunu galiba idrarini yapamiyor demek istedi sanirim. Siz kaka mi anladiniz
Bi konuda kaka mi cis mi ayrimi zor olmustu o yuzden.Ay evet
Nasıl yani? Neden kaka sanayım ya hu :) anne sütüyle beslenen çocuklarda 10 güne kadar kaka yapmama normal ama çiş mümkün değil! Günde çok dolu olması lazım.
Idrar çiş zaten,kakadan bahsettiğini sanmıyorumYine bi cis ve kaka ayrimi sorunu galiba idrarini yapamiyor demek istedi sanirim. Siz kaka mi anladiniz
Biliyorum anladim tabi. Baska bi konuda cis yazinca kaka anlasilmisti o yuzden belirttimIdrar çiş zaten,kakadan bahsettiğini sanmıyorum
Hah evet konu sahibi kakaya çiş diyordu bu da öyle olmasın sakın ahahahajaBi konuda kaka mi cis mi ayrimi zor olmustu o yuzden.
Başka bir konuda da yine böyle bir konuydu 2 gündür çiş yapmıyormuş bebek falan çok endişelendik. Hala ısrar ediyordu çişte meğer kakaya çiş diyorlarmış onlar absjssj arkadaş onu demişIdrar çiş zaten,kakadan bahsettiğini sanmıyorum
Aynen ama Allahtan konu sahibi belirtmis idrar oldugunuHah evet konu sahibi kakaya çiş diyordu bu da öyle olmasın sakın ahahahaja
Bende idrarı kastetti kaka demeye çalıştı deyince dedim idrar zaten çiş deģil miBaşka bir konuda da yine böyle bir konuydu 2 gündür çiş yapmıyormuş bebek falan çok endişelendik. Hala ısrar ediyordu çişte meğer kakaya çiş diyorlarmış onlar absjssj arkadaş onu demiş
Ben de valla çok şaşırmıştımBende idrarı kastetti kaka demeye çalıştı deyince dedim idrar zaten çiş deģil mi
O konuyu bilmiyorum tabi ama kakaya cis dendiğini de ilk kez duyuyorum tabi o ayrı