• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebeğim için isim önerisi

Artık herkes herkeste olmayan isim koyuyor zaten. Cem Karaca diyor ya hani: “Bence artık sen de herkes gibisin.” :(

PAMİR ıstıyorum eşim olmaz dıyor
PARS istiyorum onada cık dıyor
Olmadı SARP olacak dıyorum bunada az burun kıvırıyor valla bu eşlere anlam veremıyorum
Onlarda olmazsa CESUR, ATEŞ, ACAR dıyecem. Oy bırlıgıylemı olur ne olur ıkna edecem bırıne 🙈
Benim bekarken. 1 kız 1 erkek ismi belliydi. Eşimde bunu bilirdi. Oğlum olacağını öğrenince yine de başka isimler baksamda Pamir hep cepteydi. Eşim Son 1 aydır gıcıklık yapıyor o ne köpek ismi diyor. İstanbul'da boo cinsi bir köpeğin videosunu YouTube yüklemişler onu mu görmüş ne yaptıysa Pamir gel kuçu kuçu yapıpr boğasım geliyor. Yakın arkadaşlarım da beğenmediler. O da onalrdan yüz buluyor.
Ben de daha fazla sinirleniyorum inadına Pamir koyacağım dedim.
Pars ,sarp bizimde diğer alternatiflerimizdi ama ..
Siz netleştiniz mi?

Benim bekarken. 1 kız 1 erkek ismi belliydi. Eşimde bunu bilirdi. Oğlum olacağını öğrenince yine de başka isimler baksamda Pamir hep cepteydi. Eşim Son 1 aydır gıcıklık yapıyor o ne köpek ismi diyor. İstanbul'da boo cinsi bir köpeğin videosunu YouTube yüklemişler onu mu görmüş ne yaptıysa Pamir gel kuçu kuçu yapıpr boğasım geliyor. Yakın arkadaşlarım da beğenmediler. O da onalrdan yüz buluyor.
Ben de daha fazla sinirleniyorum inadına Pamir koyacağım dedim.
Pars ,sarp bizimde diğer alternatiflerimizdi ama ..
Siz netleştiniz mi?
Evet oğlumuz 3,5 aylık olduk çok şükür ve Sarp Efe koyduk.Sarp ben istiyordum sonunda beni şaşırttı doğum olmadan bi hafta önce Sarp olsun dedi kendi sadece Efe ismini begeniyordu bende ısrar ettim seninde istediğin olsun ilk bebegimiz dedim Sarp Efe mız oldu 🥰🥰

Evet oğlumuz 3,5 aylık olduk çok şükür ve Sarp Efe koyduk.Sarp ben istiyordum sonunda beni şaşırttı doğum olmadan bi hafta önce Sarp olsun dedi kendi sadece Efe ismini begeniyordu bende ısrar ettim seninde istediğin olsun ilk bebegimiz dedim Sarp Efe mız oldu 🥰🥰
Sağlıcakla büyütün inşallah 🤲💐

Back
X