• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi erkek bebeğe külotlu çorap giydirmek zararlı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bircan19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
17
0
36
Tekirdağ
arkadaşlar ben bebegime külotlu çorap giydiriyordum.Malum kış üşümesin diye.Bizim eczacı bi yakınımız külotlu çorap giyidrme erkek bebek için sakıncalı dedi.Üniversitede hocaları böyle dedmiş onlara böyle bilgisi olan var mı bu konuda???:1:

bence külotlu çorap zararlı olmaz. ama önemli olan ne kadar sağlıklı çorap giydirdiğin..pamuklu ise neden zararı olsun..saçma bence..ben giydirdim ama yumuşak ve pamuklu olanını..:)

bende giydirdim erkek çocuklarıma kilotlu çorap :) bence bı sakıncası olmaz ama sonraları penye altlıklar tayt yada bebekken penye ayaklı pantolonlar (hastane cıkışlarının altı gibi) tek yerıne 2 tane gıydırdım onları tercih ettım.. kılotlu corap yerıne onları deneyebılırsınız

okadar küçk bebeğe göre tayt nerden bulacaz.bende önceden penye altlıklar giydirip üstüne pantolon giydiriyodum ama sıyrılıyo kötü görünüyo. külotlu çorap daha rahat bence.kışın çok soğukta evdede altına pijama altıda giydirsen çorap gibi ısıtmaz bence

ben evde hep tek kat giydiriyorum ama dışarıya çıkarken külotlu çorap kullanıyorum. kırkımız çıktığından beri biz hergün geziyoruzda :)

Back